Η Κατερίνα Μπεθάνη & Μανώλης Μπεμπένης στη “Νίκη των Πολιτών”


Καλωσορίζω την Ιδ. υπάλληλο ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΕΘΑΝΗ στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής».
Η Κατερίνα γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή, στη γειτονιά του Τσακού όπου και μένει, και πήγε σχολείο στο 3ο Δημοτικό, στο 5ο Γυμνάσιο και στο 4ο Λύκειο της πόλης μας.
Σπούδασε στο τμήμα Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πρόσφατα ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.
Τα προηγούμενα 10 χρόνια ήταν ιδιωτική υπάλληλος σε επιχειρήσεις της πόλης μας, ενώ το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως manager στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».
Η Κατερίνα, είναι κόρη του Δημ. Μπεθάνη, υποψήφιου με τη «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» το 2019 και της Μαριάνθης Μπατσούλη, καθηγήτριας στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Παρασκευής και η ενασχόληση της με τα κοινά μας δίνει χαρά και ελπίδα για τις νεότερες γενιές και το μέλλον τους.

*****************************************************************************************


 Καλωσορίζω τον Τραπεζικό υπάλληλο ΜΑΝΩΛΗ ΜΠΕΜΠΕΝΗ στην Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευης».
Σας τον συστήνω με τα λόγια του:
«Ονομάζομαι Μπεμπένης Μανώλης, γεννήθηκα στην Αθήνα, είμαι απόφοιτος του Οικονομικού τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά με μεταπτυχιακές σπουδές στα Ναυτιλιακά κι εργάζομαι στην Τράπεζα Πειραιώς. Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία Σαμψώνη, οικονομολόγο και τραπεζικό υπάλληλο κι έχω δύο γιούς οι οποίοι φοιτούν στο 3ο Γυμνάσιο και στο 3ο Λύκειο της Αγίας Παρασκευής, αντίστοιχα.
Μέσα από την ενεργό παρουσία μου στα κοινά, ως Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της Τράπεζας επί μια 10ετία, αλλά και ως μέλος του Δ.Σ. της ΓΣΕΕ, έχω πεισθεί για τη αξία της συμμετοχής των πολιτών στα ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.
Πιστεύω ότι η συλλογικότητα είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας κι έχω συμβάλλει στην κατάκτηση αρκετών θεσμικών επιτυχιών για τον κλάδο μου, όπως η εφαρμογή του νόμιμου ωραρίου εργασίας που βελτίωσαν τη ζωή των συναδέλφων και συνδημοτών μας εργαζομένων.
Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του Γιάννη Σταθόπουλου να είμαι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος με την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής» και δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστώ με ευθύνη κι επιμονή, ώστε να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνδημότες μας, για μια Αγία Παρασκευή που θα είμαστε όλοι υπερήφανοι.
Ως κάτοικος Κοντόπευκου, βιώνω τα προβλήματα της περιοχής κι επιθυμώ να γίνω η φωνή της γειτονιάς μας στο Δήμο. Θεωρώ ότι οι πρωτοβουλίες των πολιτών πρέπει να στηρίζουν το έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης και με το σκεπτικό αυτό  πρωτοστάτησα στο αίτημα των γονέων του 9ου δημοτικού σχολείου ώστε να τοποθετηθεί πεζοφάναρο στην Παναγούλη στο ύψος της πεζογέφυρας, με σκοπό την ασφαλή διέλευση των μαθητών στα σχολεία τους.
Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί να μην χαθούν άλλες ευκαιρίες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση».

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.