Η Γεωργία Κανατσούλη στο “Όραμα για την Αγία Παρασκευή”

Η Νέα Γενιά στηρίζει Κώστα Τσιαμπά!

Η Γεωργία Κανατσούλη ανήκει στην νέα γενιά της παράταξη, είναι μόλις 20 ετών. Γεννήθηκε και κατοικεί στην Αγία Παρασκευή Τελείωσε το 2ο Λύκειο και τώρα σπουδάζει στο Μαθηματικό Πάτρας.

Επέλεξε να βάλει υποψηφιότητα δίπλα στο Κώστα Τσιαμπά γιατί όπως αναφέρει είναι η πρώτη φορά που νιώθει ότι οι νέοι άνθρωποι μπορούν να μιλήσουν για το μέλλον τους και να συμμετέχουν στο σχεδιασμό του αύριο, στο σχεδιασμό μιας πόλης που αγκαλιάζει τα νέα παιδιά..

Οραματίζεται την Αγία Παρασκευή του Μέλλοντος γι’ αυτό, δίνει το παρών στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και στηρίζει τον Κώστα Τσιαμπά.

Γεωργία σου ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Γραφείο Τύπου

Όραμα για την Αγία Παρασκευή

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων