Η Περιφέρεια Αττικής συνδράμει στο έργο της Πυροσβεστικής με υδροφόρα οχήματα

Photo: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Η Περιφέρεια Αττικής, υπό το συντονισμό της Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας και διαμέσου της Αυτοτελούς Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας, κατόπιν αιτήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνδράμει στο δύσκολο έργο της, ως εξής:

Για σήμερα 22-08-2023 κατηγορία 5 κινδύνου πυρκαγιάς

Συνδρομή κατόπιν αιτημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας συνδράμουν:

  • 15 υδροφόρα οχήματα
  • 10 υδροφόρα οχήματα στη διάθεση της ΠΕΠΥΔ Αττικής σε διάφορες θέσεις (εκ των οποίον μερικά επιχειρούν σε ενεργές εστίες πυρκαγιάς).
  • 2 υδροφόρα οχήματα στη διάθεση της ΠΕΠΥΔ Στερεάς Ελλάδας.
  • 3 υδροφόρα οχήματα στη διάθεση της Δ/νσης Πάρκων και Αλσών της Περιφέρειας Αττικής (Αττικό ‘Άλσος και Πεδίο  του Άρεως).

ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΛΣΗ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

  • 2 υδροφόρα οχήματα στη διάθεση της Δ/νσης Πάρκων και Αλσών της Περιφέρειας Αττικής (Αττικό ‘Άλσος και Πεδίο του Άρεως).
  • 1 υδροφόρο όχημα στο Πάρκο Τρίτση.

ΦΩΤΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ

• Αρχικά επιχειρούσαν 19 υδροφόρα οχήματα και 3 μηχανήματα έργου. Κατόπιν αιτήματος της ΠΕΠΥΔ Αττικής παραμένουν 4 υδροφόρα οχήματα και 3 μηχανήματα έργου.

ΦΩΤΙΑ ΦΥΛΗ – ΧΑΣΙΑ

• Συνολικά επιχειρούν 24 υδροφόρα οχήματα. Αρχικά επιχειρούσαν 9 υδροφόρα οχήματα ενώ στην συνέχεια προστέθηκαν επιπλέον 15 υδροφόρα οχήματα τα οποία μετακινήθηκαν από την φωτιά του Ασπροπύργου κατόπιν αιτήματος της Περιφερειακής Υπηρεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος Δ. Αττικής. 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.