Ο Σταύρος Δάβαρης & Δημήτρης Μούρτζινος στη “Νίκη των Πολιτών”

Ο υπάλληλος της Ευδαπ ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξαρτητη Δημοτικη Κινηση.

Ο Σταύρος είναι κατοικος του Παραδείσου Αγίας Παρασκευης από το 1995,πήγε Γυμνάσιο στην Αγία Παρασκευή και Λυκειο στο Χαλάνδρι,έχει μια κορη και εργάζεται από πολλά χρόνια στην Ευδαπ.

Ο Σταύρος υπήρξε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού-Αθλητικού Οργανισμού του Δημου μας-Παοδαπ τα έτη 2014-19 και είναι ένας πρόσχαρος άνθρωπος της προσφοράς και της Αλληλεγγύης.

Με χαρα τον υποδεχόμαστε στο ψηφοδέλτιο της «ΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ».

****************************************************************************

Καλωσορίζω τον Ιδ.υπάλληλο Δημήτρη Μουρτσινο,κάτοικο Πευκακιων στη ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγίας Παρασκευής-Ανεξαρτητη Δημοτικη Κινηση.

Ο Δημητρης κατοικεί στα Πευκάκια από το 1993,σπούδασε Λογιστική στο ΤΕΙ Χαλκίδας και έκανε master Διοίκησης τουριστικών επιχειρήσεων στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο,είχε δε ενεργό ανάμιξη στους αγώνες για τις επιπτώσεις από την χάραξη της Αττικης οδου και την διέλευση της από τον ιστό της πολης μας.

Ο Δημητρης εργάσθηκε επι πολλά χρόνια και μέχρι το 2015 ως επιχειρηματίας εστίασης και σημερα εργάζεται σε Εταιρεία πληροφορικής.

Ο Δημητρης Μουρτσινος ήταν υποψηφιος με την Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση το 2010 και η απόφαση επαναδραστηριοποίησης του στα κοινά Δήμος Αγίας Παρασκευής,μας δίνει χαρα και αισιοδοξία.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.