Πέτρος Διακογιάννης: “ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ”

.

“Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τον Πέτρο Διακογιάννη. Ο Πέτρος είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος της Αγίας Παρασκευής από το 2019 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου.

Οι σπουδές και η πολυετής εμπειρία του σε αθλητικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς, έχουν συμβάλει καθοριστικά στην προσπάθεια για μία καλύτερη πόλη.

Τον ευχαριστώ από καρδιάς που είναι μαζί μας και σε αυτή την προσπάθεια να κάνουμε πράξη αυτό που θέλουμε να δούμε: Ανανέωση Τώρα!”

Γιάννης Μυλωνάκης, υποψήφιος Δήμαρχος

“Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή”

///////////

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Π. Διακογιάννη

Γεννήθηκα το 1986 και ζω στην Αγία Παρασκευή, στην περιοχή της Νέας Ζωής – Αγίου Ιωάννη. Η οικογένειά μου είναι από τις παλαιότερες της περιοχής. Η καταγωγή του πατέρα μου, Γιάννη Διακογιάννη, είναι από την Ελιά Λακωνίας και της μητέρας μου, Ιωάννας Σκουνάκη, από την Κίσσαμο Χανίων.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση & Διαχείριση Αθλητικών Οργανισμών & Επιχειρήσεων. Σήμερα, είμαι Υποψήφιος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με θέμα την ηγεσία στους Αθλητικούς Οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Έχω απασχοληθεί ως σύμβουλος προβολής και επικοινωνίας, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία μου σε αθλητικούς και πολιτιστικούς οργανισμούς. Υπήρξα ειδικός συνεργάτης σε θέματα παιδείας και αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας και έχω διδάξει το αντικείμενο της διαχείρισης αθλητικών έργων σε κολλέγιο.

To 2019 εκλέχθηκα πρώτη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης ενώ είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αγίας Παρασκευής εκπροσωπώντας τις θέσεις της παράταξή μας.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.