Δήμος Αγίας Παρασκευής: “Να δείξουμε αλληλεγγύη”

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, συμπαρίσταται και είναι αλληλέγγυος με τους κατοίκους Δήμων της Θεσσαλίας που επλήγησαν πρόσφατα από τις πλημμύρες της θεομηνίας.

Οι άνθρωποι αυτοί, που έχασαν σπίτια και περιουσίες, χρειάζονται άμεσα είδη πρώτης ανάγκης, όπως:

-Εμφιαλωμένα νερά

-Τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλατα, κονσέρβες, βρεφικές κρέμες, δημητριακά κ.α.)

-Κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, μαξιλάρια, υπνόσακους

-Είδη προσωπικής και ατομικής υγιεινής

-Power bank και φακούς

Παρακαλώ τους συμπολίτες μας, που κάθε φορά που χρειάστηκε έδειξαν την ευαισθησία τους, να δείξουν και πάλι την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους πληττόμενους συμπατριώτες μας, με την προσφορά τους στην συγκέντρωση των ειδών αυτών, που θα τα αποστείλουμε το ταχύτερο στην Θεσσαλία.

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα πραγματοποιείται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου από τις 11/09/23 – 15/09/23 και από 7.30 έως 17.00.

Βασίλης Ζορμπάς

Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.