Ενίσχυση από τη Νέα Δημοκρατία στον συνδυασμό του Γιάννη Μυλωνάκη

.

Δύο σημαντικά στελέχη από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας ενισχύουν το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη (Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή) και προστίθενται στους Γιάννη Λογοθέτη, Δημήτρη Καράτζαλο (πρ. πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αγ. Παρασκευής) και το γιατρό Μάκη Χλαμπουτάκη. Πρόκειται για την Έλλη Παπαγγελή, η οποία από τα φοιτητικά της χρόνια υπήρξε ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μετέπειτα της ΟΝΝΕΔ και υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής με το συνδυασμό του Γιώργου Κουμουτσάκου. Καθώς και για τον Παναγιώτη Ξενάκη, αντιπρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και γαμπρό του Γιάννη Μπαλτόπουλου πρώην αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου με την παράταξη του Βασίλη Ζορμπά.

Ακολουθούν οι ανακοινώσεις από τον Γιάννη Μυλωνάκη:

— Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω την Έλλη Παπαγγελή!

Είναι απόφοιτος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με έντονη πολιτική δράση και καριέρα στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

Έχει εργαστεί σε αρχαιολογικές ανασκαφές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επίσης έχει λάβει μέρος σε εθελοντικές ενέργειες για την προστασία του περιβάλλοντος.

Την ευχαριστώ από καρδιάς που είναι μαζί μας και σε αυτή την προσπάθεια να κάνουμε πράξη αυτό που θέλουμε να δούμε: Ανανέωση Τώρα!

Μάθετε περισσότερα για την Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» https://bit.ly/3Zb93kJ


— Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζω τον Παναγιώτη Ξενάκη!

Ο Παναγιώτης ζει στο Κοντόπευκο Αγία Παρασκευή τα τελευταία χρόνια και έχει σπουδάσει Τεχνολογία Τροφίμων στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το University of Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία 20 χρόνια και είναι παντρεμένος με την Αγγελική Μπαλτοπούλου και έχουν 2 κόρες.

Είναι αντιπρόεδρός της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας και έχει διατελέσει γραμματέας και ταμίας του Συλλόγου Μεσσηνίων Αγίας Παρασκευής “Ο Αριστομένης” τα τελευταία 10 χρόνια έως και σήμερα.

Μάθετε περισσότερα για τον Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» https://bit.ly/45I7uNI

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.