3ο Σύστημα Προσκόπων Αγίας Παρασκευής – άρχισαν οι εγγραφές

Αρέσει στα παιδιά σας η περιπέτεια και η φύση; τους αρέσει το παιχνίδι; Τότε θα βρει την καλύτερη παρέα μαζί μας!

Αποστολή του Προσκοπισμού είναι να συμβάλλει στη διαπαιδαγώγηση των νέων μέσω ενός συστήματος Αξιών και να βοηθήσει στην οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, όπου οι άνθρωποι ολοκληρώνονται ως άτομα και διαδραματίζουν έναν εποικοδομητικό ρόλο στην κοινωνία. Για την επίτευξη της Αποστολής, η Προσκοπική Κίνηση στηρίζεται στην εθελοντική, υπεύθυνη προσφορά ενηλίκων καταρτισμένων στελεχών.

Διαχωρισμός ηλικιών

Λυκόπουλα–> Από 7 έως 11 ετών, Συγκεντρώσεις κάθε Κυριακή 11:30-13:00*

Πρόσκοποι–> Από 11 έως 15 ετών, Συγκεντρώσεις κάθε Κυριακή 11:30-13:30*

Ανιχνευτές–> Από 15 έως 18 ετών, κατόπιν συνεννόησης.

Τόπος συγκεντρώσεων: Σπάρτης 1 και Θεμιστοκλέους, Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο Αγ. Παρασκευής, πρώην στρατόπεδο Σπυρούδη

Για εγγραφές επικοινωνείστε μαζί μας:

Δαγαλάκη Σοφία- Αρχηγός 3ου Συστήματος Προσκόπων Αγίας Παρασκευής, Τηλέφωνο 6976170440

*Εκτός ειδικών δράσεων που θα έχουν διαφορετικό ωράριο κατόπιν συνεννόησης.

Σοφία Δαγαλάκη
Αρχηγός Συστήματος

Τηλ. 6976170440

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.