Γ. Σταθόπουλος: Καλωσορίζουμε τη Νεολαία των Σχολείων μας

Αγαπητές μαθήτριες και μαθητές,

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Αγαπητοί γονείς

Ένα νέο ταξίδι στη γνώση, κοπιαστικό μα συνάμα συναρπαστικό, ξεκινάει στις 11 Σεπτεμβρίου, με το πρώτο κουδούνι για τη νέα σχολική χρονιά.

Ευχόμαστε σε όλες/ους καλή αρχή, υγεία, δύναμη και δημιουργία.

Εξαίρεση θλιβερή η περιοχή της Θεσσαλίας που τα Σχολεία, μετά τις μεγάλες καταστροφές των βροχοπτώσεων, θα καθυστερήσουν να ανοίξουν.

Από την θέση της Δημοτικής αρχής 2014-19 με σχεδιασμένη, επίμονη και αποτελεσματική δουλειά και σε άμεση συνεργασία με τη Σχολική κοινότητα πετύχαμε να δώσουμε λύσεις σε μικρά και μεγάλα και σε πολλές περιπτώσεις χρόνια προβλήματα των σχολείων μας όλων των βαθμίδων, με έργα που άλλαξαν την εικόνα τους.

Μέσα σε αυτά που πετύχαμε, το νέο Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑΛ) Αγίας Παρασκευής, ένα υπερσύγχρονο σχολείο 11.000τμ, πραγματικό στολίδι για την πόλη μας, με όλες τις απαραίτητες υποδομές.

Επίσης μετά από σωστή προετοιμασία πετύχαμε την χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και δημοπράτηση από τις ΚΤΥΠ, του 14ου Νηπιαγωγείου στα Πευκάκια, το οποίο ήδη λειτουργεί.

Επόμενος στόχος όλων μας, είναι η δημιουργία Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου στο προς απαλλοτρίωση οικόπεδο των πρ. Εκπαιδευτηρίων Μακρή, στον Τσακό.

Ωστόσο τα Σχολεία απαιτούν καθημερινή έγνοια και φροντίδα για να λειτουργούν αξιοπρεπώς και να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες εκπαιδευτικές ανάγκες, καθώς εκκρεμούν και προκύπτουν νέα προς επίλυση προβλήματα.

Θα είμαστε δίπλα σας καθημερινά μαζί με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και τους Συλλόγους Γονέων με σχέδιο, έργα και παρεμβάσεις για τη στήριξή και τη βελτίωση της Δημόσιας Παιδείας.

10 Σεπτεμβρίου 2023

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.