Άννα Ξανθοπούλου: Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο δυναμική, συνεκτική και ανοικτή κοινότητα για όλους μας

Ας γνωρίσουμε την Άννα Ξανθοπούλου υποψήφια δημοτική σύμβουλο με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό “Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή”.

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στον Άη Γιάννη, 44 χρόνια. Είμαι απόφοιτη του 2ου Λυκείου Αγίας Παρασκευής. Σπούδασα στη Μεγάλη Βρετανία, Μηχανολογία και Διοίκηση Επιχειρήσεων, και το μεταπτυχιακό μου αφορά στις Ρυθμιστικές αρχές της οικονομίας και του ανταγωνισμού. Από το Μάιο του 2020 είμαι πιστοποιημένη Project Manager από το PMI Institute.  Από το 2006 που επέστρεψα από τις σπουδές μου στην Αγγλία εργάζομαι στον Ιδιωτικό Τομέα, μέχρι το 2010 ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Project Manager και στη συνέχεια στο χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Από το 2017 έως το 2020 εργάστηκα ως Project Manager στο γραφείο της CEO μίας start up τράπεζας η οποία θα ήταν η πρώτη μόνο ψηφιακή τράπεζα στην Ελλάδα. Ήμουν από τα πρώτα 5 άτομα στην ομάδα και είχα την ευθύνη για το onboarding των στελεχών, την εύρεση και επιλογή των κτηριακών εγκαταστάσεων και την μετατροπή των χώρων προκειμένου να στεγάσουν την Τράπεζα, έτρεξα 2 έργα μετεγκατάστασης, το rebranding και πολλά άλλα.

Είμαι πολύ αποτελεσματική και επίμονη. Καθόλου καλή στο λόγο πολύ καλή στα έργα! όπως μπορείτε να δείτε στο Facebook είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα κοινά και αυτό προέκυψε κατόπιν ορθολογικής σκέψης.

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες της Αγίας Παρασκευής,

Με χαρά και σεβασμό προς την πόλη μας, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου στον Δήμο της Αγίας Παρασκευής. Η απόφασή μου να εισέλθω σε αυτήν την πολιτική πορεία πηγάζει από την αγάπη μου για την περιοχή μας και την ανάγκη να συνεισφέρω στην ανάπτυξη και την ευημερία της.

Καταγόμενη από την Αγία Παρασκευή και ζώντας εδώ, εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίζω προσωπικά τα ζητήματα που μας απασχολούν ως κοινότητα. Πιστεύω ότι η απόφαση μου να εξυπηρετήσω την κοινότητα ως Δημοτική Σύμβουλος είναι η επόμενη φυσική συνέχεια της αφοσίωσής μου προς τον τόπο μας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Δημοτική Σύμβουλος εφόσον εκλεγώ, δεσμεύομαι να εργαστώ για την προώθηση της καλής διακυβέρνησης και της διαφάνειας στον τομέα της δημοτικής διακυβέρνησης. Θα αγωνιστώ για την προώθηση των αξιών της δικαιοσύνης, της αειφορίας, και της κοινωνικής συνοχής στην πολιτική δράση μας.

Κατανοώ την ανάγκη για βελτιώσεις σε πολλούς τομείς, όπως η υγεία, η εκπαίδευση, η περιβαλλοντική προστασία, και η αστική ανάπτυξη. Με την υποστήριξή σας, θα εργαστώ αδιαπραγμάτευτα για την υλοποίηση σχεδίων και προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής μας.

Σας καλώ να σταθούμε μαζί για το κοινό μας όφελος και να συνεργαστούμε για μια κοινότητα που θα είναι ακόμα καλύτερη για τις επόμενες γενιές. Η φωνή σας και οι απόψεις σας είναι πολύτιμες, και σας καλώ να μοιραστείτε μαζί μου τις ιδέες και τις ανησυχίες σας.

Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο δυναμική, συνεκτική και ανοικτή κοινότητα για όλους μας. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε.

Με εκτίμηση,

Άννα Ξανθοπούλου

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.