Νίκη επί του Ιωνικού Νικαίας με 1-3 από τις Γυναίκες της ΑΕΑΠ

.

Τρίποντο για την Γυναικεία ομάδα volley της ΑΕΑΠ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας με τα σετ να ολοκληρώνονται με σκορ 18-25, 25-19, 18-25, 17-25.

Ένα παιχνίδι υπομονής για την άμυνα και των δυο ομάδων έφερε το αποτέλεσμα 1-3 υπέρ της ΑΕΑΠ. Στο δεύτερο σετ η ομάδα του ιωνικού αντέδρασε και δικά μας λάθη κόστισαν το σετ. Στο τρίτο σετ με ένα σερί πόντων από το σέρβις κατάφερε η ομάδα της Αγίας να πάρει διαφορά. Στο τέταρτο σετ η ομάδα εμφανίστηκε από την αρχή συγκεντρωμένη, περιορίζοντας την αντίπαλη ομάδα και κατακτώντας τελικά το παιχνίδι.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.