Μέτρα του ΟΑΣΑ για τις λεωφορειακές γραμμές Β5 και 421 στην πλατεία Αγ. Παρασκευής

.

Στις 7/11/2023 στον Δήμο Αγ. Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συνάντηση ανάμεσα στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά και στους εκπροσώπους του Συνδικάτου Εργαζομένων του Ο.Α.Σ.Α., κ. Παναγιώτη Στάθη και κ. Κώστα Γιολβάση, για την τοποθέτηση υλικών θέσης τόσο στο τέρμα της λεωφορειακής γραμμής Β5 επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, όσο και επί της οδού Αγ. Ιωάννου 9-11 κατά τη διέλευση της γραμμής 421.

Συγκεκριμένα θα τοποθετηθούν πινακίδες Ρ 40 (απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση) καθώς και κολωνάκια στα προαναφερθέντα σημεία για την ελεύθερη διέλευση/στάθμευση των αναφερόμενων γραμμών.

Επίσης η Τροχαία Αγ. Παρασκευής ενημερώθηκε με σχετικό υπηρεσιακό έγγραφο και θα μεριμνήσει για την ορθή λειτουργία της οδικής συγκοινωνίας της περιοχής.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.