Ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι

Αναζητούνται δύο άνδρες και δύο γυναίκες

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι όταν τέσσερα άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες μπήκαν μέσα και ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού έναν υπάλληλο. Η λεία τους ήταν μικρή, μόλις 100 ευρώ ενώ ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο τμήμα ασφάλειας Χαλανδρίου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, το ευτύχημα είναι ότι ο υπάλληλος δεν αντιστάθηκε και δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Η αστυνομία έχει στα χέρια της βιντεοληπτικό υλικό και το εξετάζει προκειμένου να ταυτοποιήσει τους δράστες της ληστείας.

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.