Συνυπογράφουμε το αίτημα για την ακύρωση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων συνυπογράφει το αίτημα του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων και ζητά να ακυρωθεί η απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, που λήφθηκε κατόπιν πρότασης της Δημοτικής Αρχής, για την παράδοση 74,5 τετραγωνικών μέτρων χώρου φύτευσης (γκαζόν) του μικρού πάρκου Αγίας Τριάδος & Ψαρών για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

Τα παιδιά και οι οικογένειες χρειάζονται ελεύθερους δημόσιους χώρους, συνάντησης, κοινωνικοποίησης και παιχνιδιού.

Είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια για τα παιδιά μας.

Είναι ευθύνη του Δήμου η διατήρηση, συντήρηση και η προσφορά των λίγων και μικρών πάρκων πρασίνου στους πολίτες της πόλης μας.

Αγία Παρασκευή, 11-06-2024

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.