Υποτροφίες από τον Δήμο σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Σχολή και τον εκπαιδευτικό οργανισμό ξένων γλωσσών Eurotime

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά ανακοινώνει την παροχή μίας υποτροφίας εξαετούς διάρκειας, με κάλυψη 100% των ετήσιων διδάκτρων, σε δημότη μαθητή/τρια του Δήμου της ΣΤ ΄τάξης Δημοτικού σχολείου της Αγίας Παρασκευής (έτος γέννησης 2012).

Επισημαίνεται πως η υποτροφία αφορά στα ετήσια δίδακτρα για την φοίτηση του/της μαθητή/τριας και στο δικαίωμα πρώτης εγγραφής και όχι στα έξοδα χρήσης σχολικού λεωφορείου, σίτισης ή συμμετοχής σε επί πληρωμή δραστηριότητες (π.χ. Εκδρομές, ταξίδια κ.τ.λ.).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αποστείλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση dep@agiaparaskevi.gr έως και τις 16.06.2024. Δείτε εδώ τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι, τα δικαιολογητικά καθώς και την αίτηση συμμετοχής στην υποτροφία.

Επιπρόσθετα σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ξένων γλωσσών Eurotime παρέχονται σε δημότη μαθητή/τρια του Δήμου Αγίας Παρασκευής
• 1 (μία) υποτροφία δωρεάν φοίτησης για την Γαλλική Γλώσσα για το σχολικό έτος 2024-2025, έως το επίπεδο Dalf C1 και
• 1 (μία) υποτροφία δωρεάν φοίτησης για την Γερμανική Γλώσσα για το σχολικό έτος 2024-2025, έως το επίπεδο Β2
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν την αίτηση και τα σχετικά δικαιολογητικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση dep@agiaparaskevi.gr έως και τις 20.06.2024. Δείτε εδώ τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι, τα δικαιολογητικά καθώς και την αίτηση συμμετοχής στις υποτροφίες.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Παρασκευής

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.