Γ. Σταθόπουλος: Εύχομαι να υλοποιηθεί η δέσμευση Χαρδαλιά για το Δημαρχείο μας

Οι τελευταίες εξελίξεις με την οριστική διακοπή των εργασιών εκσκαφών, στο υπό ανέγερση Δημαρχείο Αγ. Παρασκευής επιβάλλουν να τοποθετηθούμε:

  1. Ο απόλυτος στόχος μας είναι η συντομότερη επαναδημοπράτηση ολοκλήρωσης του έργου του Δημαρχείου επί της οδού Αγ. Ιωάννου.
  2. Με το βάρος της ευθύνης μου για την Δημοτική μας αρχή 2024-19, όποτε χρηματοδοτήθηκε και δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής το έργο, παρακολουθούμε τις εξελίξεις και δηλώνουμε παρούσες και παρόντες σε κάθε προσπάθεια ολοκλήρωσης του.
  3. Έτσι, χωρίς να έχουμε τις ίδιες προσλαμβάνουσες με τον Περιφερειάρχη κ. Χαρδαλιά, θα αναμένουμε την υλοποίηση της δέσμευσης του για την επαναδημοπράτηση του έργου.

15 Ιουνίου 2024

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

πρ. Δήμαρχος

Γιατρός – Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.