Έναν ακόμα νυχτερινό αγώνα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γαλάτσι, πέρασε Santa Running Team, με δυναμική παρουσία, καθώς συγκέντρωσε 20 δρομείς.
Τα 5 χιλιόμετρα της διαδρομής, έλαβαν χώρα για τρίτη συνεχή χρονιά, επί της λεωφόρου Βείκου, στο σούρουπο της μεγαλύτερης μέρας του χρόνου και με τη συμμετοχή άνω των 1000 δρομέων. Ο αγώνας αυτός έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας να βρεθεί και πάλι μαζί, να τρέξει δυνατά, σίγουρα και με πολλά χαμόγελα.
Από αγωνιστικής πλευράς ο πιο γρήγορος δρομέας της ομάδας ήταν ο Γιώργος Ζέρβας με χρόνο 21.24’’ και στις γυναίκες η Ζήνια Σανούδου με χρόνο 25.07’’. Οι χρόνοι βέβαια δεν ήταν το ζητούμενο. Απ’ το ομαδικό ζέσταμα μέχρι την οργανωμένη αποκατάσταση όλη η ομάδα μαζί έκανε το νυχτερινό αγώνα μια αξέχαστη εμπειρία!
Και φυσικά ακολούθησε και η απαραίτητη αποκατάσταση!
Συνημμένα θα βρείτε σχετικές φωτογραφίες και για περισσότερο υλικό μπορείτε να δείτε στο: https://asap.org.gr/i-santa-running-team-sto-galatsi-night-run-2026/
—
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook ή στο X(Twitter).
Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.