Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Ανανέωση στην Αγία Παρασκευή Νικόλαoς Ζόμπολας: Οι προμηθευτές του δήμου «στενάζουν»

Νικόλαoς Ζόμπολας: Οι προμηθευτές του δήμου «στενάζουν»

Τον τελευταίο καιρό έχουν περιέλθει σε γνώση μας και στην παράταξη μας αναφορές για υπέρμετρη καθυστέρηση εξόφλησης προμηθευτών που φτάνουν μέχρι και τους 3 μήνες ! Μάλιστα αυτή η καθυστέρηση δεν υπήρχε ποτέ τις τελευταίες δεκαετίες από την εκάστοτε δημοτική αρχή (το πολύ να ήταν 1 μήνας). Όλοι όσοι δραστηριοποιούνται στην αγορά γνωρίζουν ότι η έκδοση παραστατικών προϋποθέτει την εξόφληση, άρα δημιουργείται υποχρέωση απόδοσης ΦΠΑ από τους προμηθευτές χωρίς να έχουν πληρωθεί! Μερικοί μάλιστα από τους προμηθευτές του δήμου μπορεί να είναι και συνδημότες μας, με συνέπεια να δημιουργείται δυσπραγία στην αγορά.

Ρωτάμε λοιπόν την δημοτική αρχή, αν ισχύουν αυτές οι αναφορές περί καθυστέρησης 2-3 μηνών σε προμηθευτές αφενός, αφετέρου αν αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ταμειακή δυσκολία ή λειτουργικό προσωρινό μόνο θέμα και αν δημοσιεύονται στην διαύγεια εξοφλημένες πράξεις χωρίς να έχουν ενταλματοποιηθεί αυτές οι πράξεις.

Αναμένουμε απαντήσεις.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΘ. ΖΟΜΠΟΛΑΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής 

Επικεφαλής ΑΝΑΝΕΩΣΗ 

τ. Αντιδήμαρχος Διοίκησης & αναπλ.Δημάρχου

Αντιπρόεδρος ΣΠΑΤΕ ασφαλιστικών πρακτόρων Ελλάδας 

Στατιστικός

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του https://www.aparaskevi-images.gr/, στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr  Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο  X(Twitter).

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.