Ανοικτή δημόσια πρόσκληση του Β. Ζορμπά στην οικογένεια του αειμνήστου Δημάρχου Σωτηρίου Κατσάρα

Από το Δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά σε αναγνώριση του έργου του αειμνήστου Σωτηρίου Κατσάρα.

zorbas-katsaras

Είναι χαρά, τιμή και έκφραση χρέους, αλλά και καθήκοντος για μένα, να απευθύνω δημόσιο- κάλεσμα πρόσκληση προς την οικογένεια του μεγάλου πρωτεργάτη της ανέλιξης του Δήμου μας αείμνηστου Δημάρχου Σωτηρίου Κατσάρα.

Η συνολική δημιουργική, και πρωτοποριακή δημαρχιακή θητεία του αείμνηστου Σωτηρίου Κατσάρα, σφράγισε ανεξίτηλα την πορεία της Αγίας Παρασκευής διαχρονικά προς το καλύτερο, αφήνοντας μαζί με το Δημοκρατικό αποτύπωμά του τη μεγάλη και διαρκή παρακαταθήκη σε όλους μας, για το τι σημαίνει να είναι πρώτα η πόλη – η πρώτη πόλη – πάνω απ’ όλα και πάνω απ’ όλους.

Είναι συνεπώς μεγίστη υποχρέωσή μου να εκφράσω ανοιχτά και δημόσια την πρόσκλησή μου προς τους υιούς του αείμνηστου Δημάρχου και ειδικότερα προς τον Κωνσταντίνο Κατσάρα και τον Σπυρίδωνα Κατσάρα, για κοινή συστράτευση, προκειμένου να διασφαλιστεί το αύριο και το μέλλον της Αγ. Παρασκευής για εμάς και τα παιδιά μας.

Είμαστε, λοιπόν, όλοι μαζί εδώ ενωμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι να εξασφαλίσουμε, χωρίς δισταγμούς ή τυχόν προκαταλήψεις, τη συνέχιση των πολλαπλών και σπουδαίων έργων δράσεις του Δήμου μας. 

Έργα-δράσεις σε όλους και για όλους τους επιμέρους τομείς, όπως, άλλωστε, άρχισαν επί εποχής του αείμνηστου Σωτηρίου Κατσάρα και Σταύρου Κώτση,  και όπως συνεχίστηκαν επί Δημαρχίας Β. Γιαννακόπουλου, αλλά και όπως αυτά ολοκληρώνονται σήμερα επί της δικής μας θητείας.

Η πανδημοτική πανστρατιά για το καλύτερο αύριο για την πόλη μας και για τους πολίτες είναι εδώ. 

Η Αγία Παρασκευή, μας χρειάζεται όλους μας, με υψηλό αίσθημα δημοκρατικής ευθύνης και πλουραλιστικής συναντίληψης, αλλά και πολιτικής ευθύνης απέναντι στο αύριο.

 

Ο Δήμαρχος

Βασίλης Ζορμπάς

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook