Βασίλης Ζορμπάς στις ”Δημοτικές Διαπλοκές”: ”Η Ν.Δ. οφείλει να ανακοινώσει ότι με στηρίζει!” (Ηχητικό)

 

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στο αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» η δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας πραγματοποίησε εκδήλωση στην οποία ανακοινώθηκε και επίσημα η υποψηφιότητα του κ. Βασίλη Ζορμπά ως υποψήφιου δημάρχου Αγίας Παρασκευής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου του 2019.

Ταυτόχρονα, παρουσιάστηκε η νέα οπτική ταυτότητα του συνδυασμού, με την οποία θα κατέλθει στις εκλογές. Το νέο λογότυπο συμβολίζει, όπως επισημαίνει η παράταξη, τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την πόλη της Αγίας Παρασκευής. Ο κ. Ζορμπάς μίλησε στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα όσα είπε ο κ. Ζορμπάς, για τους άλλους υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας στην Αγία Παρασκευή, τι πιστεύει για τη στήριξη του κόμματος και ποιες θεωρεί ότι πρέπει να είναι οι προϋποθέσεις με τις οποίες το κόμμα οφείλει να δώσει τη στήριξη. Μίλησε για τον τρόπο που επιλέγονται τα στελέχη της παράταξης και για την πολυκομματική αποδοχή που έχει στην πόλη, συγκρίνοντας τα αποτελέσματα των εκλογικών διεργασιών το 2014.