“Κάθε σταγόνα, σταγόνα ΖΩΗΣ” – Πάρα πολλές σταγόνες αίματος συγκεντρώθηκαν στον Ι.Ν. πρ. Ηλία Τσακού

15 Οκτωβρίου 2017 – Η εθελοντική αιμοδοσία του Ιερού Ναού πρ. Ηλία στον Τσακό συγκέντρωσε Ζ Ω Η για πολλούς συνανθρώπους μας. Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Ναού εντάσσεται η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται παραδοσιακά δύο φορές το χρόνο. Το φιλανθρωπικό αυτό έργο έχει σκοπό να βοηθήσει όλους ανεξαιρέτως, χωρίς διακρίσεις, σε περίπτωση που χρειαστούν αίμα.

Ήδη ο ναός του πρ. Ηλία έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο στην προσφορά αίματος σε πάσχοντες συνανθρώπους μας. Αυτό οφείλεται αποκλειστικά στους πολλούς εθελοντές αιμοδότες της ενορίας, οι οποίοι διαρκώς  συνειδητοποιούν  το χρέος της αγάπης μας στο συνάνθρωπό μας.

Εξάλλου ένα μισάωρο μικρής ταλαιπωρίας, όσο διαρκεί  για το καθένα μας η αιμοληψία,  είναι αρκετό για να σώσει μια Ζ Ω Η ενός συνανθρώπου μας!. Μεγάλο πράγμα.!

Η εθελοντική αιμοδοσία του Ι.Ν. προφήτη Ηλία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Παίδων “Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού”, υπό την επίβλεψη και με τη βοήθεια των ιερέων του Ναού και με μεγάλη επιτυχία κρίνοντας από τον αριθμό των φιαλών αίματος που συγκεντρώνονται κάθε φορά. Σήμερα έφτασαν τις 48 φιάλες αίματος. Στους εθελοντές αιμοδότες του Ναού συγκαταλέγονται πολλοί συνδημότες μας που ασχολούνται με τα κοινά, ένας εκ των οποίων, σταθερός αιμοδότης επί σειρά ετών, είναι ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλης Ζορμπάς. Τον κ. Ζορμπά συναντήσαμε σήμερα την ώρα που έδινε αίμα και συνομιλούσε με τον προϊστάμενο του ναού π. Σταύρο Γούλα, τον ιερέα Νικόλαο Σιάτο, τον π. επίτροπο του Ναού και πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου κ. Γεώργιο Νεκταρίδη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Τσακού κ. Βασίλη Σαββίδη. Ο κ. Σαββίδης μας ενημέρωσε ότι στις 12 Νοεμβρίου 2017 έχουν οριστεί να πραγματοποιηθούν οι εκλογές για το Δ.Σ. του συλλόγου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter