Ο άνθρωπος πίσω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

unnamed[1] (3)Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, όπως και άλλοι Δήμοι, λόγω της άσχημης συγκυρίας που περνά η χώρα, προσπαθεί όσο καλύτερα μπορεί να στηρίξει του δημότες του που περνούν δύσκολες ώρες. Έτσι λοιπόν οδηγήθηκε στην δημιουργία του “κοινωνικού παντοπωλείου”. Όμως ένα τέτοιο εγχείρημα δεν γίνεται μόνο με λόγια. Χρειάζεται κάποιος να τρέξει, να παρακαλέσει, να φροντίσει για κτιριακές υποδομές, για τρόφιμα και ότι άλλο αυτό απαιτεί.

Ο άνθρωπος αυτός για την Αγία Παρασκευή είναι ο Τίμος Κωστόπουλος.

Ένας νέος σε ηλικία Δημοτικός σύμβουλος, που ανέλαβε μια μεγάλη ευθύνη και που μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει. Ήδη οπως έχουμε πληροφορηθεί η κτιριακή εγκατάσταση είναι έτοιμη και λειτουργική, τα ράφια του παντοπωλείου είναι γεμάτα με τρόφιμα, για την απόκτηση  των οποίων βοήθησαν τόσο ο κ. Τσουλούφρης (Domino’s Pizza) όσο και  η παράταξη “Νίκη για την Αγία Παρασκευή”, αλλά και διάφορα καταστήματα της πόλης.

Ο κ. Κωστόπουλος εξασφάλισε ακόμα δύο τόνους τροφίμων που θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα. Το κοινωνικό παντοπωλείο όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο δημοτικό συμβούλιο θα κάνει τα εγκαίνειά του στις 4 Απριλίου.

Ο κ. Κωστόπουλος κινούμενος αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες κατάφερε να έχει αποτελέσματα στο έργο που ανέλαβε. Απέδειξε ότι δεν έκαναν λάθος όσοι τον στήριξαν στις εκλογές και ότι, όταν καποιος ενδιαφέρεται πραγματικά δεν χρειάζεται μεγάλα λόγια και φιγούρες, αλλά θέληση και δύναμη για να πετύχει τον στόχο του.