Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου

                                                                               ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ

Την απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου στο εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου – Αντιπρόεδρο – κ. Ελένη Κουτρουμάνη και τον λεκτικό προπηλακισμό της ενώπιον και άλλων συναδέλφων, συνεργατών του και δημοτών την Παρασκευή 15-06-2012 και ώρα 15.00 μ.μ. στο γραφείο του όπου συζητούνταν το θέμα των εκλογών.
Το Σωματείο, θέλοντας να προστατεύσει τους συναδέλφους όσον αφορά τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία, ενημερώνοντας όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες καθώς και τη Δημοτική Αρχή από την προκήρυξη των εκλογών, δέχτηκε απρόκλητη και αναιτιολόγητη επίθεση, ανεπίτρεπτα σχόλια και απειλές από το Δήμαρχο, ο οποίος δεν σεβάστηκε το θεσμικό ρόλο του Σωματείου, αλλά και την προσωπική αξιοπρέπεια της Αντιπροέδρου του Δ.Σ.
Επιπλέον επεκτάθηκε και σε τομείς που δεν έχει καμία αρμοδιότητα, όπως η οικονομική διαχείριση του ταμείου του Συλλόγου, εκβιάζοντας ότι θα μας καταγγείλλει για τη διαχείριση των αποθεματικών του Ταμείου μας.
Υπενθυμίζουμε στο Δήμαρχο ότι το μόνο αρμόδιο όργανο που ασκεί έλεγχο στα Οικονομικά του Ταμείου μας είναι η εκλεγμένη από το Σώμα του Συλλόγου Ελεγκτική Επιτροπή.
Ο Σύλλογος έχει συμβάλλει αποδεδειγμένα ακόμα και οικονομικά, στην εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών του Δήμου.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου δεν υποκύπτουν σε ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ, υπερασπιζόμενοι την προσωπική τους αξιοπρέπεια και το δικαίωμά τους στην εργασία.

Το Σωματείο και οι εργαζόμενοι σέβονται το Δήμαρχο.
                                                                   Το ίδιο απαιτούν και από αυτόν.

                                                                                                 ΤΟ Δ.Σ.