Προεκλογικό έργο η πίστα του skate και άλλα πολύ σημαντικά στα video του ΔΣ 24/7/12 (όλα τα video)

 

Στο α΄μέρος του ΔΣ παρακολουθούμε τα εξής:

Το δημοτικό συμβούλιο ξεκίνησε με την παραδοχή του Δημάρχου κου Β. Ζορμπά, ότι εργάστηκε στα Δημοτικά Ιατρεία για ένα χρόνο με σύμβαση και αμοίφθηκε για αυτόν. Είπε όμως για την δήλωση που είχε κάνει ότι θα παραιτηθεί αν αποδειχθεί κάτι τέτοιο, πως δεν όρισε ημερομηνία και ότι οι δημότες τον θέλουν ακόμη.

Σε απάντηση όμως ο κ. Γαβράς (γιατί με αυτόν ήταν η αντιπαράθεση περί των Δημ. Ιατρείων) είπε ότι η ουσία δεν ειναι αν θα παραιτηθεί ο Δήμαρχος επειδή δούλεψε στα ιατρεία, θα μπορούσε να βρεί σημαντικότερα θέματα αν ήθελε, ώστε να τον στριμώξει. Αλλά δεν είναι σωστό και δεν οφελούν οι καβγάδες μεταξύ των συμβούλων και μάλιστα όταν τους παρακολουθούν live οι πολίτες. Ακούγεται μάλιστα ότι υπάρχει βεντέτα μεταξύ Ζορμπά & Γαβρά πράγμα που δεν ευσταθεί, και καλό θα ήταν να σταματήσει να λέγεται.

πίστα skate. επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας (http://www.aparaskevi-images.gr/?p=7261)  ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς ότι δεν πληρώνει τον εργολάβο ρίχνοντας βόμβα. Η πίστα πρώτα εγκαινιάσθηκε και μετά έγινε ο διαγωνισμός και η προμήθεια της εγκατάστασης! Συγκεκριμένα απ’ ότι είπε: 4/11 έγιναν τα εγκαίνια, 4/11 έγινε ο διαγωνισμός, 14/12 έγινε η σύμβαση προμήθειας της εγκατάστασης και 45 μέρες μετά παρελήφθει το τιμολόγιο από το Δήμο. Θεωρεί ότι ήταν ένα προεκλογικό έργο εν όψη των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2010.

βιοκλιματική ανάπλαση οδού Κυκλάδων με τον κ. Γιαννακόπουλο να επισημαίνει ότι το έργο ξεκίνησε όταν ήταν αυτός Δήμαρχος και από τη δική του παράταξη και ότι ο νυν Δήμαρχος λασπολογεί και τον κ. Ζορμπά να αναφέρει την διαδικασία που ακολουθήθηκε και ότι κινδύνεψε να χαθεί το έργο.

γκαράζ – σκουπιδότοπος Χολαργού. Ο κ. Γκιζιώτης ενημέρωσε ότι επισκέφτηκε στον Δήμο Χολαργού τους Αντιδημάρχους Καθαριότητας και Τεχνικής Υπηρεσίας, χωρίς όμως να λάβει σαφείς απαντήσεις και τόνισε ότι αν δεν πάρει απάντηση μέχρι το μεσημέρι 25/7/12 και δεν κάνει κάτι ο Δήμος μας, θα αναλάβει εκείνος. Και υπάρχει αδιευκρίνηστο το θέμα του από κοινού κολυμβητηρίου και για τους δύο δήμους. Ο Δήμαρχος είπε ότι ο χώρος εκείνος καθώς και το μισό γήπεδο του Χολαργού ανήκουν στην Αγία Παρασκευή με υπουργικές αποφάσεις και ΦΕΚ και σίγουρα πρέπει να βρεθεί λύση. Όμως υπάρχουν εκατοντάδες προβλήματα άλυτα & χρονίζοντα στο Δήμο που δεν είναι δυνατόν να λυθούν μέσα σε δύο χρόνια που έχει αναλάβει εκείνος.

πυροπροστασία Υμηττού. Κατά τον κ. Γκιζιώτη έχει χαλαρώσει ο έλεγχος του βουνού και από τους όμορους δήμους, πλανάται η αίσθηση ότι ο Υμηττός κινδυνεύει και ο νοών… νοείτω. Εξάλλου τα δύο πυροσβεστικά οχήματα που υπάρχουν δεν είναι σίγουρο ότι λειτουργούν.

 

Σχόλιο: Χρωστάμε (σαν Δήμος) 1.300.000€ στη ΔΕΗ και δεν έχουν κόψει ακόμα το ρεύμα;;; Μετα χαρατσίου ή άνευ;

Αθάνατη Ελλάδα με τα ωραία σου!!!

video 1

..

(Σύντομα θα σας αναφέρουμε τι ειπώθηκε το β΄μέρος)

video 2

.

video 3

.

video 4

.