Αρχική ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρώτη συγκέντρωση για τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας της “Σάντα”

Πρώτη συγκέντρωση για τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας της “Σάντα”

 

Την Δευτέρα  20 Αυγούστου στο βοηθητικό γήπεδο “Σταύρος Κώτσης” στην Αγία Παρασκευή πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση για τις κοπέλες της Αγίας Παρασκευής. Μετά την ενημέρωση από την Διοίκηση και τον προπονητή ακολούθησε προπόνηση.  Η Διοίκηση του συλλόγου με τον Μάριο Τζώρτζη από την θέση του Γενικού Αρχηγού του Α.Ο. ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και η Λίτσα Κουφολούκα ως υπεύθυνη του γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος θα στηρίξουν και την φετινή προσπάθεια των ποδοσφαιριστριών αλλά και του προπονητή Γιάννη Γιαννόγλου.

Στόχος μια αξιοπρεπής παρουσία στη Γ’ κατηγορία Γυναικών.  Η ομάδα θα βασιστεί στο περσινό ρόστερ και την φετινή χρονιά καθώς όλοι πιστεύουν ότι οι μικρές ηλιακά κοπέλες του συλλόγου αξίζουν της στήριξης και πρέπει να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η Πόπη Μπάδα (χαφ) μετά από τον περσινό – διπλό – σοβαρό τραυματισμό της και γίνονται προσπάθειες να επανέλθει η Γκέλυ Κωνσταντινίδη.

Δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα η Φεβρωνία Τσαγκαλίδου (μέσος/εξωτερικό), η Τίνα Βενέτη (τερματοφύλακας) και η Ελπίδα Κοντογιάννη (μέσος).  Παρέμειναν στον Α.Ο.ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ η Κατερίνα Δασκαλοπούλου (τερματοφύλακας) αλλά και η Βάσω Λόλη (μεσοεπιθετικός) παρότι έγιναν προσπάθειες από αρκετούς συλλόγους να τις εντάξουν στο δυναμικό τους.