Σύλλογος Πευκακίων: “Επιτέλους υλοποιούνται δυο σημαντικά έργα”

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΔΥΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ 

  1. Ξεκίνησαν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 οι εργασίες  για την  κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ. 405 ,απο την ανάδοχο εταιρεία  { Ελληνική Δομική  Α.Τ.Ε.Ε.}
  2. Δώθηκε το πράσινο φώς  απο τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων  Κο Σταύρο Καλογιάννη στις 16-1-2013  με την έγκριση δημοπράτησης με ανοικτή διαδικασία του έργου  { Κατασκευή  της Πεζογέφυρας  Γελαδάκη } Προυπολογισμού 738.000 Ευρώ με την οποία δίνεται δυνατότητα άμεσης εκτέλεσης του έργου.

Το έργο θα δημοπρατηθεί μέχρι τέλος Ιανουαρίου  και αρχές του επόμενου μήνα θα αρχίσει η κατασκευή του.

Τα δύο αυτά έργα είναι πολύ σημαντικά  τόσο  για την Συνοικία μας όσο και για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Αγώνες δύο δεκατιών με πρωταγωνιστή τον Σύλλογο Πευκακίων {ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ} και πάντα με την υποστήριξη  όλων των Δημοτικών  αρχών επι δημαρχίας  Βασίλη  Γιαννακόπουλο ,Αντώνη Σιδέρη και τώρα Βασίλη Ζορμπά  αλλά και των τοπικών φορέων ,βρίσκουν επιτέλους δικαίωση.

Όλοι γνωρίζουν ότι αν τα έργα αυτά δεν τίθονταν  πάντα στην πρώτη  σειρά των θεμάτων στην ατζέντα του Συλλόγου των Πευκακίων και αν δεν αναλαμβάνονταν τα τρία τελευταία χρόνια σημαντικές πρωτοβουλίες  τα έργα δεν θα προωθούνταν  και θα είχαν καταλήξει στις καλένδες.Ωστόσο η επιμονή των πολλών ,ο σωστός σχεδιασμός αλλά και ο συντονισμός των φορέων  νίκησε την γραφειοκρατία και την αντίδραση των λίγων.

Ο  Σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει  τον Δήμαρχο  Κο  Βασίλη Ζορμπά  τους Δημοτικούς Συμβούλους και όλες τις Δημοτικές Παρατάξεις της Πόλης ,τους επικεφαλής και τα στελέχη τους ,οι οποίοι στήριξαν την πρωτοβουλία του Συλλόγου .Επιπλέον ευχαριστει  και τους Συλλόγους  Αγίου Ιωάννου ,τον Πρόεδρο Βαβουγιό και το Δ.Σ.,Τσακού ,τον Πρόεδρο Σαβίδη  και το Δ.Σ. οι οποίοι  συστρατεύθηκαν  μαζί μας  για την προώθηση των  έργων.Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνονται και στην Ελληνογαλλική Σχολή  και το φίλο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ,οι οποίοι κινητοποιήθηκαν μαζί μας για την διεκδίκηση των έργων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στα δικτυα ενημέρωσης του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της Αγίας Παρασκευής ,όπως στις εφημερίδες ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ, ΓΕΙΤΟΝΙΑ, και ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ  καθώς και τα site  agiaparaskevi-guide και aparaskevi-images που παρακολουθούν με αγωνία και ενδιαφέρον τις όποιες εξελίξεις στα παραπάνω  δύο σημαντικά έργα  τόσο για τα Πευκάκια όσο και για την Αγία Παρασκευή.

Ο Σύλλογος στην κρίσιμη αυτή φάση που διανύει η Πατρίδα μας και η Τοπική Αυτοδιοίκηση παρακολουθεί απο κοντά τις εξελίξεις ,συμμετεχει ενεργά στα δρώμενα στην Αγία Παρασκευή και αγρυπνά μέχρι να ολοκληροθούν τα δύο αυτά σημαντικά έργα.

 

 Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                Ο Γραμματέας

Στέφανος  Μπακογιάννης                              Κωνσταντίνος  Παπουτσής