Κουπόνια με δωρεάν γεύματα από την Domino’s Pizza και τον κ. Τίμο Κωστόπουλο

Λόγω της μεγάλης οικονομικής ύφεσης και των σοβαρών προβλημάτων που απειλούν την επιβίωση αρκετών συνδημοτών μας ο Δήμος φρόντισε να αναπτύξει την κοινωνική πολιτική  δημιουργώντας κοινωνικό παντοπωλείο, μαγειρείο, ανταλλακτήριο ρούχων. Όμως αυτοί οι παράγοντες χρειάζονται κάποια στήριξη και ενίσχυση για να ανταπεξέλθουν. Πολλές φορές έχουμε γράψει και έχουμε μιλήσει δημόσια για την μεγάλη προσφορά του Αντιδημάρχου Οικονομικών Αγ. Παρασκευής κ. Τίμου Κωστόπουλου (δημιούργημα του οποίου είναι το κοινωνικό παντοπωλείο) και τεσσάρων συγκεκριμένων φίλων του. Κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι πρόσφεραν ήδη παραπάνω απ’ ότι θα ζητούσαμε και πως είναι καιρός να σταματήσουν.

Διαψευστήκαμε ευχάριστα …

Ο κ. Τίμος Κωστόπουλος φαίνεται πως αφουγκράστηκε για άλλη μια φορά την ανάγκη των άπορων δημοτών και έκανε την κίνησή του. Μια κίνηση που έφερε κοντά τον έναν από τους φίλους, τον κ. Μάνο Τσουλούφρη.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Τσουλούφρης είναι πρόεδρος του ομίλου Anatron A.E. στον οποίο ανήκει όλο το δίκτυο των καταστημάτων της Domino’s Pizza σε Ελλάδα, Βαλκάνια & Κύπρο. Σημειωτέον το 2012 είχε προσφέρει έναν (1) τόνο τρόφιμα στο κοινωνικό παντοπωλείο και σε διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου πρόσφερε αφιλοκερδώς προϊόντα.

Τώρα λοιπόν έρχεται πάλι αρωγός μέσω του κ. Κωστόπουλου και προσφέρει κουπόνια με δωρεάν γεύματα για όλο το χρόνο!

Πιστεύουμε ότι οι πράξεις μιλάνε από μόνες τους. Οι δύο άντρες-φίλοι δεν έχουν την ανάγκη από τα δικά μας ευχολόγια για να δείξουν το ήθος, την ευαισθησία και την αγωνία τους για τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Θα μπορούσαν να συνεχίσουν τις καριέρες τους χωρίς να κοιτάξουν πίσω, όμως δεν το κάνουν. Στέκονται πάντα στο πλευρό και στις ανάγκες των δημοτών της Αγίας Παρασκευής. Πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είναι μόνο θέμα φιλίας γιατί ο φίλος θα προσφέρει μία, άντε δύο φορές και μετά θα σταματήσει.

Ο δε κ. Κωστόπουλος φαίνεται ότι συνεχίζει να νοιώθει την ευθύνη του κοινωνικού παντοπωλείου παρόλο που έχει αλλάξει καθήκοντα. Ο κ. Αντιδήμαρχος συνεχώς επιβεβαιώνει ότι οι κινήσεις του δεν είναι για το θεαθήναι, αλλά έχουν σκοπό και διάρκεια. Αλλά και στον τομέα των οικονομικών ανταποκρίνεται επάξια, σε μια δύσκολη εποχή όπου οι Δήμοι πλήττονται και τα έσοδα μειώνονται δραστικά. Η αξία του και το έργο του αναγνωρίστηκε από το Δήμαρχο γι’ αυτό και στον τελευταίο ανασχηματισμό παρέμεινε στην θέση του Αντιδημάρχου Οικονομικών.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων