19/3/13 Συνεδρίαση Δ.Σ. – Ψήφισμα συμπαράστασης στον Κυπριακό λαό(video1*2*3)

 

Με ανάγνωση της επιστολής του Συλλόγου Πευκακίων με το αίτημα να ονομαστεί οδός “Ιερέως Αντωνίου Αλεβιζόπουλου” στα Πευκάκια και όχι στο Κοντόπευκο, ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 19/3/2013.Ακολούθησε το ψήφισμα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων για την παραχώρηση σχολικών χώρων σε αθλητικούς συλλόγους, που συνοδευόταν από 69 υπογραφές.

Αναφορά έγινε και στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης  “Κούλουμα 2013ι”   με τον Δήμαρχο κ. Ζορμπά να λέει ότι όσον αφορά τα εδέσματα δεν εκτελέστηκε η μελέτη επί της ουσίας όπως προβλεπόνταν.  Ο Δήμος θα προβεί σε ότι ορίζει ο νόμος και θα εξεταστεί το αν θα πληρωθεί ο αρμόδιος. Επίσης τόνισε ότι φέτος υπήρξε πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου από το Χολαργό.

Η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ κ. Καψοκεφάλου ανέγνωσε ψήφισμα του Δ.Σ. του νομικού προσώπου σχετικά με την μείωση του εποχικού προσωπικού   και τον προβληματισμό που επιφέρει.

Επίσης αποφασίστηκε ψήφισμα συμπαράστασης προς τον Κυπριακό λαό και ιδίως των κατοίκων της αδελφοποιημένης Γεροσκήπου. Ακολουθεί το ψήφισμα:

“Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και η επιτροπή Αδελφοποίησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής δηλώνουν την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τον δοκιμαζόμενο Κυπριακό λαό και τάσσονται αλληλέγγυοι στο δίκαιο αγώνα τους. Ιδιαίτερα εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους αδελφούς δημότες του Δήμου Γεροσκήπου.

Παρακαλούμε να διαβαστεί στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.”

 

Ακολουθούν τα video της συνεδρίασης της 19ης Μαρτίου 2013