Χόρεψε για τα καλά το Χορευτικό τμήμα του Συλλόγου κατοίκων Τσακού.

Σε παραδοσιακή ταβέρνα της γειτονιάς μας μαζεύτηκαν τα μέλη του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου κατοίκων Τσακού και επέδειξαν με μεγάλη επιτυχία τις δεξιότητές τους σε μια βραδιά γεμάτη μουσική και χορό.
Στην αρχή τον λόγο πήρε ο δάσκαλος του τμήματος, κος Θανάσης Παργηνός, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους ¨μαθητές¨ του για την ωραία συνεργασία που είχανε και τις ωραίες στιγμές που περάσανε και κυρίως τον Πρόεδρο του Συλλόγου κον Βασίλη Σαββίδη για την συνεχή προσπάθεια που κάνει για την στήριξη του τμήματος. Φυσικά, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τις κυρίες Βασίλω Ιωάννου, Ηλέκτρα Αντωνοπούλου και Ευτυχία Μαστραποστόλη για την επίσης πολύτιμη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη του τμήματος, η καθεμία από διαφορετικό πόστο.
Τις ευχαριστίες ανταπέδωσε ο κος Βασίλης Σαββίδης ο οποίος και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι στις ημέρες μας τέτοιου είδους ασχολίες, ευχαρίστησε δασκάλους και μαθητές για την συνεισφορά τους και κάλεσε όλους να συνεχίσουν να βοηθούν το πολύπλευρο έργο του Συλλόγου. Για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την περιοχή καθώς και για τις δράσεις του Συλλόγου το επόμενο διάστημα ενημέρωσε εκτενώς ο γραμματέας του Συλλόγου, κος Τάσος Μίχας.
Το κυρίως μέρος της βραδιάς ανέλαβε ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κος Δημήτρης Σουσούδης (κιθάρα) και το μέλος του Συλλόγου κος Λεωνίδας Παπαδόπουλος (μπουζούκι) οι οποίοι διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους με ωραίες μελωδίες μέχρι αργά το βράδυ.
Ήταν πραγματικά μια πολύ ωραία εκδήλωση, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και η οποία απέδειξε σε όλους ότι ο Σύλλογος έχει κερδίσει το στοίχημα της παρέας και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια.
Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγ Αναργύρων Πευκακίων π. Σταύρος Τρικαλιώτης, ο Προεδρος του Εξωραϊστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Πευκακίων ¨Η Αναγέννηση¨ κος Στέφανος Μπακογιάννης και το μέλος του Συλλόγου Ηπειρωτών Βορείων Προαστίων ¨Αγ Γεώργιος Πεντάρτης¨ κα Αλεξάνδρα Βαβέτση.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

Ο Πρόεδρος                                                                                           Ο Γραμματέας

Βασίλειος Σαββίδης                                                                            Αναστάσιος Μίχας