Εξωφρενική απάντηση Ξύδη προς Γκιζιώτη!

Σε επιστολή του κ. Γκιζιώτη – η οποία αναγνώστηκε από τον ίδιο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου – που αφορούσε τη χωματερή που έχει δημιουργήσει ο όμορος Δήμος Χολαργού-Παπάγου στο λόφο Τσακού, ήρθε η απάντηση του Δημάρχου κ. Ξύδη να μας αφήσει άφωνους …

Η απάντηση υπήρξε απαξιωτική προς τον κ. Γκιζιώτη κατηγορώντας τον για πολιτική σκοπιμότητα και πολιτικές βλέψεις, αρνείται ότι καταπατά τον χώρο και ότι εκεί έχει δημιουργηθεί χωματερή! Κατ’ αυτόν ο χώρος ανήκει στο Χολαργό-Παπάγο!

Στην αναφορά του κ. Γκιζιώτη στη θέση του στον ΣΠΑΥ, ο τρομερός κ. Ξύδης απαντά με έπαρση ότι αν ο κ. Γκιζιώτης είναι μέλος αυτός ήταν ιδρυτικό μέλος. Ο κ. Γκιζιώτης  ενημέρωσε πως ο ίδιος ήταν από τους τρεις που έτρεξαν για να δημιουργήσουν τον ΣΠΑΥ.

Κλείνοντας ο κ. Γκιζιώτης πρότεινε να γίνει μήνυση από την πλευρά του Δήμου Αγίας Παρασκευής, κάτι που είχε πει και παλιότερα ο Δήμαρχος μετά την επιστολή που έστειλε και ο ίδιος στον γείτονα Δήμαρχο, και στη συνέχεια ο κ. Κουβόπουλος παίρνοντας το λόγο ζήτησε να μην δειχθεί άλλη ανοχή από το Δήμο.

Σε ενημέρωση που έγινε από τον κ. Ζορμπά μάθαμε ότι η νομική υπηρεσία ετοιμάζει ασφαλιστικά μέτρα νομής για το λόφο Τσακού, χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια η όλη διαδικασία.

Και ερχόμαστε εμείς να αναρωτηθούμε αν ο φίλτατος γείτονας πουλάει τρέλα ή έχει παντελή έλλειψη πληροφόρησης …

Εδώ δένει ο στίχος του Γιάννη Μηλιώκα: “Τα σκουπίδια στα σακούλια μου μυρίζουν γιασεμιά”.

Δε θα ασχοληθούμε άλλο με τον κ. Ξύδη, θα του ζητήσουμε μόνο να ρίξει μια ματιά στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει από παλιότερα η ιστοσελίδα μας.