Δημήτρης Αλεφαντής: “Ευελπιστούσα σε μια πολιτική απάντηση …”

Δεν είναι τυχαίο που η χθεσινή δήλωση του κ.Ζορμπά, με την οποία με συκοφαντεί, συνέπεσε με την ημέρα του καύσωνα στην Αγία Παρασκευή.
Πριν από μερικές εβδομάδες, κοινοποίησα την απόφασή μου, για ανεξαρτητοποίηση από τη δημοτική παράταξη του κ.Ζορμπά, για εξόχως πολιτικούς λόγους, τους οποίους πέρα από το κείμενο της παραίτησής μου, είχα εκφράσει ρητά στο κ.Ζορμπά και στη Δημοτική Παράταξη, με διαφορετικές αφορμές.
.
Ευελπιστούσα σε μια πολιτική απάντηση – τοποθέτηση από τον κ.Ζορμπά για τις ‘πολιτικές κατηγορίες’ που του απεύθυνα.
.
Επιβεβαίωσε περίτρανα, τους λόγους για τους οποίους επέλεξα να ανεξαρτητοποιηθώ καθώς και τους λόγους για τους οποίους έχει απολέσει την  πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο: αδυνατεί να ασκήσει πολιτική και εμμένει στην αναγωγή όλων των θεμάτων στη σφαίρα του προσωπικού. Και οι εμμονές στην πολιτική οδηγούν με ασφάλεια στην καταστροφή, παρασύροντας δυστυχώς και την ‘Πόλη μας’.
.
Κατανοώ τη δυσχερή θέση του. Αντιλαμβάνομαι και εγώ, όπως και όλοι μας, τα προβλήματα, προσωπικά που αντιμετωπίζει και υπενθυμίζω με ειλικρινή συμπάθεια τη φράση ‘Chercher la femme‘.
.
Αλλά δεν θα τον ακολουθήσω στον κατήφορο που έχει επιλέξει. Στην προσφιλή τακτική του, να συκοφαντεί κατάφωρα όποιον δεν συμφωνεί μαζί του, θα απαντήσω με μια μοναδική φράση: ‘Εκ στόματος κόρακος, κρα εξελεύσεται’.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων