Ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ”

Πραγματοποιήθηκε με  απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα «Νεολαία σε δράση», την εκτέλεση του οποίου είχε αναλάβει  ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός  του Δήμου Αγίας Παρασκευής(ΠΑΟΔΑΠ).

Το πρώτο μέρος πραγματοποιήθηκε στην Αγία Παρασκευή τον Απρίλιο 2013,  με τη συμμετοχή εννέα νέων από το «Κέντρο Νεότητας και Πολιτισμού» του Saint-Brieuc (πόλη με την οποία είναι αδελφοποιημένος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής) και εννέα νέων από την Αγία Παρασκευή.

Το δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκε στο Saint-Brieuc κατά το διάστημα 3 έως 11 Ιουλίου 2013,με τη συμμετοχή των ίδιων νέων.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, στο πλαίσιο του προγράμματος, να επισκεφθούν την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, όπου τους υποδέχθηκαν ο Γάλλος Ευρωβουλευτής κ.Alain Cadec και ο Έλληνας Ευρωβουλευτής  κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο αντίστοιχος φάκελος με όλο το υλικό , ο οποίος  περιλαμβάνει έκθεση- περιγραφή των δράσεων στην Αγία Παρασκευή, στο Saint-Brieuc  και στο Στρασβούργο και συνοδεύεται από βιντεοσκοπημένο και φωτογραφικό υλικό , θα κοινοποιηθεί εντός του Αυγούστου 2013 σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.