Αρχική ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ Ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ”

Ενημέρωση για το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ”

Πραγματοποιήθηκε με  απόλυτη επιτυχία το πρόγραμμα «Νεολαία σε δράση», την εκτέλεση του οποίου είχε αναλάβει  ο Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός  του Δήμου Αγίας Παρασκευής(ΠΑΟΔΑΠ).

Το πρώτο μέρος πραγματοποιήθηκε στην Αγία Παρασκευή τον Απρίλιο 2013,  με τη συμμετοχή εννέα νέων από το «Κέντρο Νεότητας και Πολιτισμού» του Saint-Brieuc (πόλη με την οποία είναι αδελφοποιημένος ο Δήμος Αγίας Παρασκευής) και εννέα νέων από την Αγία Παρασκευή.

Το δεύτερο μέρος πραγματοποιήθηκε στο Saint-Brieuc κατά το διάστημα 3 έως 11 Ιουλίου 2013,με τη συμμετοχή των ίδιων νέων.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία, στο πλαίσιο του προγράμματος, να επισκεφθούν την έδρα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, όπου τους υποδέχθηκαν ο Γάλλος Ευρωβουλευτής κ.Alain Cadec και ο Έλληνας Ευρωβουλευτής  κ. Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο αντίστοιχος φάκελος με όλο το υλικό , ο οποίος  περιλαμβάνει έκθεση- περιγραφή των δράσεων στην Αγία Παρασκευή, στο Saint-Brieuc  και στο Στρασβούργο και συνοδεύεται από βιντεοσκοπημένο και φωτογραφικό υλικό , θα κοινοποιηθεί εντός του Αυγούστου 2013 σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα.