Από ατόπημα σε ατόπημα ο κ. Σταθόπουλος στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ.

Συνεδρίαση ψηφισμάτων η χθεσινή για το Δημοτικό Συμβούλιο.

stathopoulos

Ψήφισμα προτάθηκε και από τον επικεφαλής της “ΝΙΚΗΣ” κ. Γιάννη Σταθόπουλο σχετικά με την υποτιθέμενη απομάκρυνση του ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) από την Αγία Παρασκευή.

Μετά την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ, τις δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπροστά στο υποκατάστημα και τις διαβεβαιώσεις τόσο του Δημάρχου κ. Ζορμπά, αλλά και του Υπουργού Υγείας κ. Γεωργιάδη δια στόματος αρκετών ατόμων (κ.Δήμαρχος, κ. Ησαΐας) ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μετακινηθούν οι υπηρεσίες γιατί είναι Νομαρχιακή μονάδα, ο κ. Σταθόπουλος επιμένει να εισάγει ψήφισμα με θέμα την κατηγορηματική αντίθεση στο πιθανό κλείσιμο!!!

Μέσα από το ψήφισμα ζητά “να διαψεύσουν επίσημα”… Πόσο πιο επίσημα; Ο ίδιος ο Δήμαρχος της πόλης ενημέρωσε τους δημότες.Αμφισβητεί τον Δήμαρχο; Αμφισβητεί τον Υπουργό;

Γιατί επιμένει ο κ. Σταθόπουλος σε λάθος συναγερμό; Γνωρίζει κάτι που δεν ξέρουμε οι υπόλοιποι; Ας μας εξηγήσει γιατί επιμένει να κινδυνολογεί και να αναστατώνει την πόλη. Ποιό το όφελος από αυτό το ψήφισμα πέραν από την σπατάληση του χρόνου του ΔΣ;

Τελικά το ψήφισμα του κ. Σταθόπουλου πέρασε με διαφορά μόλις μίας (1) ψήφου, δηλαδή 10-9 ψήφους.

Δεύτερο ατόπημα για τον κ. Σταθόπουλο ήταν η αντιμετώπιση της επιστολής του δημοτικού συμβούλου κ. Παύλου που μοιράστηκε κατά τη συνεδρίαση. Με τρόπο απαξιωτικό έδωσε μαθήματα σύνταξης επιστολής δημοσίως σε συνάδελφο. Εν ολίγης του είπε πως ήθελε αυτός να είναι διατυπωμένη η επιστολή, ή μάλλον πως δεν ήθελε να είναι. Ωσάν δάσκαλος σε μαθητή ορθά κοφτά του είπε ότι δεν περίμενε κάτι τέτοιο. Και θα μου πείτε έχει όλο το δικαίωμα της γνώμης, ναι αλλά όχι της υπόδειξης.

Έχει κάθε δικαίωμα να διατυπώσει την αντίρρησή του ή να τονίσει το σημείο που τυχόν θίγεται ο ίδιος, αλλά όχι να υποδείξει τον τρόπο συγγραφής. Και μάλιστα να προσβάλει δημόσια συνάδελφο που λέει ότι εκτιμάει.

Όμως και πολύ αργότερα σε προσωρινή απουσία του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλα και ενώ ήταν παρών ο αντιπρόεδρος κ. Παύλου, ο κ. Σταθόπουλος τον απαξιώνει για δεύτερη φορά και επίμονα αναζητεί τον πρόεδρο …..

Για του λόγου το αληθές τα ανωτέρω μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στα video της χθεσινής συνεδρίασης στη σχετική ανάρτηση.