Το ετήσιο τσάι της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής

Με σκοπό την  στήριξη των προγραμμάτων που απευθύνονται κυρίως σε άτομα με αναπηρία, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013,  στο Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος, το ετήσιο τσάι της Παιγνιοθήκης Αγίας Παρασκευής .

Παρά την καταρρακτώδη βροχή, η ανταπόκριση των πολιτών της Αγίας Παρασκευής που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ήταν μεγάλη.  Η ατμόσφαιρα ήταν  συγκινητική, μικροί και μεγάλοι χόρεψαν και τραγούδησαν με ενθουσιασμό.  

Η υπεύθυνη των εθελοντριών κ. Χατζηνικολάου ,προσφώνησε ευχαριστήριο λόγο,καλωσόρισε δε, την μικρή ομάδα του Λυκείου Ελληνίδων Αγ. Παρασκευής και τις εκπροσώπους κ.κ Χειλά και Γκιάτα.

DIM_7994

Τα παιδιά χόρεψαν και τραγούδησαν παραδοσιακούς χορούς. Μέλη της χορωδίας του Δήμου τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Λεπίδα και στην συνέχεια  ακολούθησε χορός από τα παιδιά μας.

Η αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας και παιδείας  κ. Γερασιμία Μουχτούρη ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες και  εξήρε την προσπάθεια των εθελοντριών  .Η εκπρόσωπος των εθελοντριών ευχαρίστησε την αντιδήμαρχο για την αγαστή συνεργασία.

DIM_8001

Στην εκδήλωσή μας παρευρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βουτσινάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ησαΐας και Γαβράς,      η Διευθ/ντρια Κοινωνικής Πολιτικής κ.Γκίνη, η προισταμένη Κοινωνικής Πολιτικής κ. Καννέλου, η προϊσταμένη παιδικών σταθμών κ. Γιαννάκη,η πρόεδρος του συλλόγου      <<το χελιδόνι>> κ. Βασιλειάδη, η πρόεδρος του συλλόγου <<το πέταγμα>>  κ. Ιωάννου, η κοινωνική λειτουργός του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου κ. Καρβέλη ,ο εργοθεραπευτής του Μουσικοκινητικου . Εργαστηρίου κ. Χρυσανθακόπουλος καθώς και πλήθος γονέων, κηδεμόνων και φίλων .

 

Ευχαριστούμε το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος για την φιλοξενία , την φωτογράφο κ. Μπάκου και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας.

 

ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΙΓΝΙΟΘΗΚΗΣ.      .