Ο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ πρόσφερε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγίας Παρασκευής

Τη Δευτέρα 23/12/2013 το αθλητικό σωματείο ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ παρέδωσε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Τα τρόφιμα πρόσφεραν οι αθλητές και οι αθλήτριες του σωματείου και τα παρέδωσαν ο πρόεδρος κ. Σίμος Αντωνίου και ο προπονητής ποδοσφαίρου κ. Γιάννης Μαραγκός στον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά, ο οποίος και τους ευχαρίστησε.

Όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ΠΗΓΑΣΟΣ:

 “Αγαπητοί γονείς και αγαπημένοι μας αθλητές και αθλήτριες ,
όλοι γνωρίζουμε ότι η χώρα μας περνάει βαθειά οικονομική κρίση. Οι ημέρες που έρχονται, οι ημέρες Χριστουγέννων , είναι για όλους μας ημέρες χαράς , αγάπης και οικογενειακής θαλπωρής .
Όλοι μας περιμένουμε την ώρα που θα καθίσουμε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι να απολαύσουμε την παραδοσιακή γαλοπούλα . Όμως φέτος θα πρέπει να σκεφτούμε και αυτούς που δεν έχουν ούτε γαλοπούλα άλλα ούτε και ένα πιάτο ζεστό φαγητό .
Γι΄ αυτό θα πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ μικρό για μας , αλλά πολύ μεγάλο γι΄ αυτούς ….”

Ακολουθούν οι ευχαριστίες και οι ευχές του σωματείου:

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ . Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ “ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ” ΟΣΟ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ “ΑΝΑΓΚΕΣ” ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ . 


ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ /ΤΡΙΕΣ , ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ   ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΎΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ,  ΕΥΤΥΧΙΑ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΚΟΠΗ .

 

pegasos-trofima