Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο ο Βασίλης Ζορμπάς με φοβερή συμμετοχή δημοτών(video)

zorbas-eklogiko kentro copy

Κοσμοσυρροή χθες το βράδυ στην Αγίου Ιωάννου και αιτία τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου και νυν Δημάρχου κ. Βασίλη Ζορμπά.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη (όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό μας υλικό εκτιμάται στα 450-500 άτομα) και το χειροκρότημα ζεστό. Γεμάτο μέσα το εκλογικό κέντρο καθώς και το πεζοδρόμιο  έως την οδό Σχολείου.

Τα εγκαίνια ευλόγησε ο πατέρας Κωνσταντίνος Σαρρής του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής και ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία τον κ. Ζορμπά.

zorbas-eklogiko kentro copy

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς καλωσόρισε όσους παραβρέθηκαν και στη συνέχεια παρουσίασε, τονίζοντας τα βασικά σημεία, το έργο που επιτέλεσε ως Δήμαρχος τα προηγούμενα 2,5 (στην ουσία) χρόνια όπως την οικονομική βελτίωση του Δήμου με τους πλεονασματικούς ισολογισμούς, τη δημιουργία νέου σύγχρονου Οργανισμού Λειτουργίας, την κατασκευή με χρηματοδότηση ΕΣΠΑ της Αγίου Ιωάννου, του Βρεφονηπιακού σταθμού στα Πευκάκια, την βιοκλιματική του Τσακού, Κοντοπεύκου  και της Ελ. Βενιζέλου, την έναρξη κατασκευής της πεζογέφυρας Γελαδάκη, την κοινωνική πολιτική (παντοπωλείο, μαγειρείο, ανταλλακτήριο ρούχων, φαρμακείο, Γυναίκα & Δημιουργία) στην οποία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση λέγοντας ότι δεν μπορεί να πεινάνε συμπολίτες μας και να μην τους στηρίζουμε όλοι μας.

Επίσης παρουσίασε το πρόγραμμα για το μέλλον στον οικονομικό τομέα, στην κοινωνική πολιτική, για την κατασκευή 2 ακόμα βρεφονηπιακών σταθμών, την κατασκευή του Δημαρχείου για να σταματήσει η οικονομική αιμορραγία του Δήμου με τα ενοίκια, τα σχέδια για το πρ. στρατόπεδο Σπυρούδη, για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων στα Πευκάκια (ΟΤ 451), για το κολυμβητήριο, για το περιβάλλον και την καθαριότητα, την Διοικητική λειτουργία, τον πολιτισμό & τον αθλητισμό.

Όπως σημείωσε “η Αλήθεια είναι Ευθύνη και η Ευθύνη είναι Αλήθεια”, επίσης ότι η παράταξη “Αγία Παρασκευή, η πόλη μας”  δεν αποτελείται από τίτλους αλλά από άτομα απλά με ένα κοινό σκοπό και άνθρώπους με στόχο να κάνουν την Αγία Παρασκευή μια πόλη του αύριο, μια σύγχρονη πόλη.

Τέλος παρουσίασε όλους τους υποψηφίους που θα συμμετέχουν μαζί του στις δημοτικές εκλογές.

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του συλλόγου ΑηΓιάννη κ. Παναγιώτης Βαβουγυιός και ο πρόεδρος του συλλόγου Τσακού κ. Βασίλης Σαββίδης.

Από τον πολιτικό κόσμο παραβρέθηκαν υποψήφιοι για την Περιφέρεια με τον κ. Κουμουτσάκο και τον κ. Σγουρό  ο συμπολίτης μας κ. Νίκος Κωστόπουλος, ο κ. Δρίβας, η Έλλη Παπαγγελή, η κ. Βρίνα Φωτεινή, η κ. Σαμαρά, ο κ. Άλμπαν, η κ. Καραΐνδρου, ο κ. Αποστολακόπουλος, η κ. Νάντια Καραγιάννη, η κ. Όλγα Παυλίδου πολιτευτής της Β’ Αθήνας και πολλοί άλλοι.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook