Καταγγελία συνδημότισσας για το εγκαταλελειμμένο λύκειο “Φλώρα Διαμαντή”

Λάβαμε την ακόλουθη καταγγελία από συνδημότισσά μας και πιστεύουμε ότι πρέπει να τύχει μεγάλης προσοχής.

Δεν ξέρω αν το γνωρίζετε αλλά το σχολείο Φλώρα Διαμαντή (Αιγαίου Πελάγους) που είναι ένα ερείπιο εδώ και χρόνια έχει γίνει καταφύγιο ναρκωμανών. Ως πότε αυτό θα είναι εγκαταλελειμένο? Θα γίνει εστία μόλυνσης αυτό το πράγμα σε λίγο καιρό. Για περάστε μια βόλτα να το δείτε. Επίσης ακούστηκε πως μεσάνυχτα που βγαίνουν από το σχολείο τα άτομα αυτά επιτίθονται σε όποιον περνάει και τους κλέβουν. Ευχαριστώ ελπίζω να γίνει κάτι γιατί έχουμε αρχίσει και φοβόμαστε εμείς που μένουμε κοντά στο σχολείο.

Κ.Μ.

Το πρώην Λύκειο Φλώρα Διαμαντή βρίσκεται στην γωνία των οδών Αιγαίου Πελάγους & Νότου και είναι όντως εγκαταλελειμμένο. Η περίφραξη είναι τέτοια που είναι εύκολο σε νεαρό άτομο να εισέλθει στο οικόπεδο. Όπως θα δείτε στη φωτογραφία στον χώρο του σχολείου βρίσκεται και ένα ακινητοποιημένο σχολικό λεωφορείο με γκράφιτι επάνω.

Λύκειο Φλώρα Διαμαντή copy

Θα μπορούσε ο Δήμος να λάβει υπόψην του την καταγγελία και να ενημερώσει την αστυνομία, ώστε να ελέγξει το κτήριο και να ειδοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Πρόκειται για  την ασφάλεια των κατοίκων της περιοχής και των περαστικών. Μην ξεχνάμε ότι απέναντι βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο του Δήμου, το οποίο είναι ανοικτό έως τις 22:00μμ και αν όλα αυτά είναι γεγονός, κινδυνεύουν αθλητές και γονείς.

Φλώρα Διαμαντή-Μακρή copy(Μην σας μπερδεύει η πινακίδα, πρόκειται για το Λύκειο Φλώρα Διαμαντή-Μακρή)

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook