Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται τώρα η Γιορτή του Μαζικού Αθλητισμού και Πολιτισμού

IMG_9691 copy

Αυτή την ώρα στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Νότου πραγματοποιείται η γιορτή του Μαζικού Αθλητισμού, μια γιορτή θεσμός για τον αθλητισμό της Αγίας Παρασκευής.

Τα παιδιά που συμμετείχαν όλη τη χρονιά στα αθλητικά προγράμματα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού (ΠΑΟΔΑΠ) έχουν σήμερα την ευκαιρία, διασκεδάζοντας, να παρουσιάσουν όσα έμαθαν.

Ενόργανη γυμναστική με την γυμνάστρια Γκουντελίτσα Νάντια και ακροβατικές ασκήσεις, Ρυθμική γυμναστική με την Χριστίνα Τσιακανίκα και ατομικά προγράμματα αντίστοιχα με τα 4 στοιχεία της φύσης: αέρας, νερό, γη και φωτιά, Παραδοσιακοί χοροί με τον γυμναστή Παπαδομαρκετάκη Μανώλη και χορούς από τα Επτάνησα, τον Πόντο και τη Δυτική Μακεδονία, και Μοντέρνοι χοροί με δασκάλα την Νίκη Κιλισμάνη όπως mambo, samba, tango, salsa, cha cha cha και  rock & roll, θα απολαύσουν οι γονείς και φίλοι που έχουν γεμίσει το γυμναστήριο. Η προσέλευση ήδη είναι πολύ μεγάλη και στο γήπεδο δεν πέφτει καρφίτσα.

Οι πρωταγωνιστές είναι μικροί μαθητές του Δημοτικού, έφηβοι και ενήλικες που με μεγάλο πάθος και σοβαρότητα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη γιορτή του πολιτισμού.

Εκδηλώσεις σαν αυτή είναι που ανεβάζουν το επίπεδο της πόλης και του αθλητισμού. Η συμμετοχή των παιδιών αλλά και των ενηλίκων στα προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ είναι μεγάλη. Σημάδι ότι θα πρέπει να δοθεί η αρμόζουσα σημασία και να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες παροχές (όπως αθλητικές εγκαταστάσεις).

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook