Αποχαιρετιστήρια Δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Κ. Μανιάτη

ΔΗΛΩΣΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ
Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών

Κων/νος Μανιάτης

Eν όψει της λήξης της θητείας μου, την 31/8/2014, ως Αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα Αθηνών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους πολίτες για την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και τη στήριξη στο πρόσωπό μου.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου εργάστηκα με όλες μου τις δυνάμεις, με συνέπεια στις αρχές και στις αξίες μου, προκειμένου να σταθώ αντάξιος των κρίσιμων και δύσκολων περιστάσεων, των προκλήσεων της εποχής και των προσδοκιών και απαιτήσεων των πολιτών.
Ο Βόρειος Τομέας Αθηνών δεν απετέλεσε μετεξέλιξη μιας πρώην Νομαρχίας. Οι δομές των υπηρεσιών του οργανώθηκαν και λειτούργησαν από μηδενική βάση. Κάτω από αντίξοες συνθήκες και παρά την εξουθενωτική περικοπή των θεσμοθετημένων κρατικών πόρων προς την Αυτοδιοίκηση κατά 67% και την υποστελέχωση των υπηρεσιών, πετύχαμε, με την καθοριστική συμβολή των υπαλλήλων των υπηρεσιών, να παραχθεί ένα έργο ουσιαστικό και πολύπλευρο – προϊόν συλλογικής δουλειάς – που αναβαθμίζει την ποιότητα της ζωής τους, μέσω της παροχής προς αυτούς ποιοτικών και επαρκών υπηρεσιών.
Η ενότητα στη δράση μας, αποτελεί την εκ των ων ουκ άνευ συνθήκη για την αντιμετώπιση των αντιλαϊκών νεοφιλελεύθερων πολιτικών των Μνημονίων και της Τρόικα, που καταστρέφουν τη ζωή της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών.
Σε ό,τι με αφορά, συνεχίζω να είμαι ενεργά παρών στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες για το δικαίωμα στη μόρφωση, στην εργασία, στον πολιτισμό, στην αξιοπρέπεια και στη ζωή. Στους αγώνες για μια ανθρώπινη κοινωνία, δύναμή μας είναι η συλλογικότητά μας, η ενότητά μας και η αλληλεγγύη μας.
Εύχομαι σε όλους και όλες σας, υγεία, δύναμη και νικηφόρους αγώνες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
Αντιπεριφερειάρχης
Βόρειου Τομέα Αθηνών

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.