Παραίτηση προέδρου των “ΠΑΙΣΔΑΠ” κ.Ευπρέπειας (Έφης) Καψοκεφάλου

Δελτίο Τύπου

KapsokefaloyΠριν σας παραθέσω τους λόγους ευθιξίας και πολιτικής ευαισθησίας που με οδήγησαν στην παραίτηση μου να ξεκινήσω με μια σκέψη μου: Οι συνδημότες μου με τίμησαν και με διέκριναν, με την ψήφο τους, για την εντιμότητα, την διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα μου στην διοίκηση του Ν.Π. ΠΑΙΣΔΑΠ. Ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζόρμπας με τίμησε με την εμπιστοσύνη του επί 3 1/2 χρόνια στο τιμόνι αυτού του Ν.Π. και εγώ με τη σειρά μου τίμησα τον Δήμαρχο με αφοσίωση, ειλικρίνεια και σεβασμό μέχρι και την τελευταία συνεδρίαση την Παρασκευή 29/8/2014.
Ισορροπώντας πάντα μεταξύ των διαφορετικών πολιτικών απόψεων και θέσεων προσπάθησα να διοικήσω με δημοκρατική και κοινωνική ευαισθησία. Τα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία ειδική συνεδρίαση για την επιλογή των παιδιών και τις εγγραφές αυτών για τη νέα σχολική χρονιά έδειξε ότι η πολιτική συνεννόηση δεν επετεύχθη. Η εισήγηση της Διοίκησης του Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά καταψηφίστηκε από μέλη της συμπολίτευσης του και το Δ.Σ. βρέθηκε σε αδιέξοδο.
Ανέλαβα προσωπικά την πολιτική ευθύνη και όπως το ανακοίνωσα στους συμβούλους και στον Δήμαρχο ο οποίος ήταν παρών στο Δ.Σ., το κοινοποιώ πλέον και στους συμπολίτες μου.
Σας ευχαριστώ όλους, προσωπικό και γονείς, που μου δώσατε την ευκαιρία να βελτιώσω τις δεξιότητες μου και συγχρόνως να περιορίσω τις όποιες αδυναμίες μου. Όποιος αγωνίζεται, κάνει και λάθη.. Σας παρακαλώ συγχωρέστε μου τα τελευταία και κρατήστε αναμνήσεις θετικών στιγμών που μοιραστήκαμε.

Ευπρέπεια (Έφη) Καψοκεφάλου,

Δημοτική Σύμβουλος..

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων