Θερμά συλλυπητήρια στον πρ. Δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο για την απώλεια του πατρός του

Γιάννης ΓιαννακόπουλοςΗμέρα λύπης σήμερα για τον πρώην Δήμαρχο κ. Βασίλη Γιαννακόπουλο, αφού έχασε τα ξημερώματα τον αγαπημένο του πατέρα. Ο κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος πάλεψε για αρκετό διάστημα με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, αλλά τελικά έχασε τη μάχη.

Ο αείμνηστος Γιάννης Γιαννακόπουλος υπήρξε άνθρωπος που πρόσφερε στην πόλη επί σειρά ετών. Υπήρξε αντιδήμαρχος, φυλακίστηκε στη Μακρόνησο επί χούντας, επί 20ετίας (1974-1994) υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος και ο μοναδικός αντιδήμαρχος επί Δημαρχίας Λεονάρδου Χατζηανδρέου.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο 16 Σεπτεμβρίου στις 12:00πμ στη γενέτειρά του το Καρδαρίτσι Αρκαδίας, όπως ήταν και η επιθυμία του.

Η ιστοσελίδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρ. Δήμαρχο Βασίλη Γιαννακόπουλο και την οικογένειά του.

 

Η ομάδα του

AgiaParaskevi   images

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.