Σε κατάμεστο θέατρο η τελευταία παράσταση το 7ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου

2014-09-21 22.01.54

Οι Αγιοπαρασκευιώτες ξέρουν να τιμούν από τη μια και από την άλλη έχοντας περιέργεια να μάθουν ποιός τέλος πάντων σκότωσε τον Ουίλιαμ, έτρεξαν στο θέατρο του πάρκου “Στ. Κώτσης”.

Τελευταία παράσταση απόψε με την θεατρική ομάδα της Αγίας Παρασκευής να παρουσιάζει μια καταπληκτική κωμωδία. Είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το έργο “Ποιός σκότωσε τον Ουίλιαμ” της Λίλιαν Δημητρακοπούλου. Κατάμεστο το θέατρο, πιασμένα ακόμα και τα πεζούλια και αρκετοί όρθιοι θεατές, τίμησαν με την παρουσία τους τους ηθοποιούς για τον κόπο που έκαναν. Τα χειροκροτήματα που απέσπασε η θεατρική ομάδα  ήταν άφθονα και το γέλιο από τη μεριά των θεατών ακούγονταν αρκετά συχνά.

2014-09-21 21.14.10

Μεγάλος βοηθός και ο καιρός που πρόσφερε μια γλυκιά βραδιά.

Το 7ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, που για μία ακόμα χρονιά φιλοξενήθηκε στο Δήμο Αγίας Παρασκευής, απόψε κατέβασε την αυλαία. Για 7η χρονιά πρόσφερε ποιοτικό θέαμα, με σοβαρές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους.

Η θεατρικό ομάδα του Δήμου με σκηνοθέτη τον Γιάννη Δεγαΐτη έκανε πάλι το θαύμα της και συγκέντρωσε πλήθος κόσμου σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.

2014-09-21 21.15.36

2014-09-21 21.21.44

2014-09-21 22.46.38

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.