Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Γιορτή της Τσικουδιάς και οι κρητικοί χοροί γέμισαν την πλατεία της Αγίας...

Γιορτή της Τσικουδιάς και οι κρητικοί χοροί γέμισαν την πλατεία της Αγίας Παρασκευής

Με κρητικούς χωρούς και τραγούδια γέμισε χθες (4/10/14) η κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Το ετήσιο γλέντι του Συλλόγου Κρητών και φίλων Κρήτης ήταν η αιτία να σγκεντρωθούν πολλοί συνδημότες μας και να δώσουν μια διαφορετική εικόνα στο χώρο.

Γιορτή της Τσικουδιάς ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης και τα καζάνια “πήραν φωτιά” από το γνωστό κρητικό ποτό που στη συνέχεια ζέστανε τις καρδιές.

Παρά το κρύο της βραδιάς, οι Κρητικοί διασκέδασαν με μουσική από τον γνωστό Μανώλη Παπαδομαρκετάκη και χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε και φαγητό, με το παραδοσιακό κρητικό πιλάφι, σουβλάκια και άλλα εδέσματα από τη λεβεντογέννα Κρήτη.

Το παρών έδωσε και ο  Μίμης Ανδρουλάκης που συνομίλησε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αδαμάντιο Κρασανάκη.

Με ένα μπουκάλι τσικουδιά και με καλή παρέα

και τ’ άσχημα τα πράγματα, μας φαίνονται ωραία!

_Χαρώ την παρέα μας, να ‘τανε κι’ άλλη τόση

μα υπάρχει μπόλικη ρακή μέχρι να ξημερώσει.

_Ελάτε να γλεντήσουμε και τσικουδιές να πιούμε

κι από τσι πίκρες τση ζωής λίγο ν’ απαλλαγούμε.

_ Ελάτε να γλεντήσουμε και τσικουδιές να πιούμε

γιατί το  ψεύτη το ντουνιά δε θα τον ξαναδούμε.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.