Ξαφνική συνέντευξη του Αλέξανδρου Μουστόγιαννη στο images – Τι σημαντικό μας εκμυστηρεύτηκε;

“… να μην μιλάνε για ήθος σ’ αυτή την παράταξη”, σε ποιούς αναφέρεται ο κ. Μουστόγιαννης;

A.Moustogiannis-L.Marki

Ο Αλέξανδρος Μουστόγιαννης είναι για 2η συνεχόμενη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, είναι όμως πλέον και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Μια γενιά μπροστά”, ο νεότερος ηλικιακά  επικεφαλής στο Δήμο μας.

Σήμερα το μεσημέρι είχαμε μια συζήτηση με τον κ. Μουστόγιαννη, όπου μας μίλησε για τις ευθύνες που επωμίστηκε μετά την εκλογή του και τη θέση της παράταξης στα σοβαρά ζητήματα της πόλης.

Μας μίλησε για τις δημοτικές εκλογές και τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν ορισμένοι υποψήφιοι της σημερινής Δημοτικής Αρχής ενόψει της 2ης Κυριακής των δημοτικών εκλογών.

Εξέφρασε την άποψή του για τον Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο, την εκλογή του και τον τρόπο που διοικεί. Τι ζητάει από το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή, ποιούς σέβεται και εκτιμά και ποιοί είναι “απέναντι”. Τι δεν του αρέσει στον κ. Σταθόπουλο;

Κατά τον κ. Μουστόγιαννη “ο κ. Σταθόπουλος ακολουθεί την τακτική του τ. δημάρχου κ. Ζορμπά”.

“νέοι είναι θα μάθουν”. Για ποιούς το είπε;

“… να μην μιλάνε για ήθος σ’ αυτή την παράταξη”  για ποιά παράταξη και για ποιούς αφήνει αιχμές; Τι γνωρίζει ο κ. Μουστόγιαννης;

Παρακολουθείστε το video της συζήτησής μας και θα ακούσετε πολλά ενδιαφέροντα. Ο κ. Αλέξανδρος Μουστόγιαννης βγαίνει δυναμικά και με σχέδιο για το καλό της πόλης. Ο χρόνος θα αποφασίσει αν θα πετύχει. Το χρονικό περιθώριο των 5 ετών είναι αρκετό για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.