Πρωινές προπόνησεις του Βόλλευ του ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ – Δείτε τι γίνεται πραγματικά

IMG_0416

Πρωινή προπόνηση για το βόλλευ του ΠΗΓΑΣΟΥ.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα παραχώρησης ωρών στα 2 κλειστά γυμναστήρια του Δήμου Αγ. Παρασκευής, τα Σαββατοκύριακα το τμήμα βόλλευ του ΠΗΓΑΣΟΥ προπονείται 8-10 το πρωί. Σκεφτήκαμε να σας δείξουμε τι πραγματικά γίνεται εκείνες τις ώρες.

Σάββατο 4/10/14 και αναγκαστικά προπονούνται μαζί οι παγκορασίδες και οι ακαδημίες του βόλλευ, αιτία η έλλειψη αρκετών ωρών ώστε να προπονηθούν ξεχωριστά. Σήμερα το πρωί από το κλειστό της Νότου πέρασαν περίπου 40 κορίτσια, σε κοινή προπόνηση ήταν 25-30 κορίτσια την ίδια ώρα.

Η μία πάνω στην άλλη ….

Αθλήτριες της Αγίας Παρασκευής, κορίτσια που ζουν και πάνε στα σχολεία της Αγίας Παρασκευής. Όπως  όλα τα άλλα κορίτσια!

Όμως κορίτσια με σθένος και αγάπη για τον αθλητισμό, που δεν πτοούνται και δεν διαμαρτύρονται για το πρωινό ξύπνημα ακόμα και τις δύο μέρες που δεν έχουν σχολείο.

Γονείς που, παρόλη την κούραση της εργασιακής εβδομάδας, ξυπνάνε πρωί-πρωί και τα Σαββατοκύριακα για χάρη των παιδιών τους. Γονείς που ζουν και πληρώνουν τέλη στην Αγία Παρασκευή. Όπως όλοι οι άλλοι γονείς!

Αδιάψευστοι μάρτυρες οι φωτογραφίες.

Ο ΠΗΓΑΣΟΣ τολμά και δείχνει την αλήθεια!

 

IMG_0414

IMG_0415

IMG_0417

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.