Γιορτή της Τσικουδιάς και οι κρητικοί χοροί γέμισαν την πλατεία της Αγίας Παρασκευής

IMG_2444 copy

Με κρητικούς χωρούς και τραγούδια γέμισε χθες (4/10/14) η κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής. Το ετήσιο γλέντι του Συλλόγου Κρητών και φίλων Κρήτης ήταν η αιτία να σγκεντρωθούν πολλοί συνδημότες μας και να δώσουν μια διαφορετική εικόνα στο χώρο.

Γιορτή της Τσικουδιάς ήταν ο τίτλος της εκδήλωσης και τα καζάνια “πήραν φωτιά” από το γνωστό κρητικό ποτό που στη συνέχεια ζέστανε τις καρδιές.

IMG_2409 copy

Παρά το κρύο της βραδιάς, οι Κρητικοί διασκέδασαν με μουσική από τον γνωστό Μανώλη Παπαδομαρκετάκη και χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου.

IMG_2419 copy

Η εκδήλωση περιελάμβανε και φαγητό, με το παραδοσιακό κρητικό πιλάφι, σουβλάκια και άλλα εδέσματα από τη λεβεντογέννα Κρήτη.

IMG_2434 copy

Το παρών έδωσε και ο  Μίμης Ανδρουλάκης που συνομίλησε με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Αδαμάντιο Κρασανάκη.

IMG_2436 copy

Με ένα μπουκάλι τσικουδιά και με καλή παρέα

και τ’ άσχημα τα πράγματα, μας φαίνονται ωραία!

_Χαρώ την παρέα μας, να ‘τανε κι’ άλλη τόση

μα υπάρχει μπόλικη ρακή μέχρι να ξημερώσει.

_Ελάτε να γλεντήσουμε και τσικουδιές να πιούμε

κι από τσι πίκρες τση ζωής λίγο ν’ απαλλαγούμε.

_ Ελάτε να γλεντήσουμε και τσικουδιές να πιούμε

γιατί το  ψεύτη το ντουνιά δε θα τον ξαναδούμε.

IMG_2425 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.