“έχετε ασθενή μνήμη κ. Σταθόπουλε” – Η Ελένη Δάβαρη ζητά αποκατάσταση της αλήθειας

Δάβαρη-καθαριότητα21/3/12. Σύγχρονη σκούπα & μεγάλος κάδος, αποκτήματα επί αντι/ρχίας κ. Δάβαρη

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/10/2014, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, αναφέρθηκε για την καθαριότητα  επί δημαρχίας Βασίλη Ζορμπά.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι τίποτα δεν έγινε ώστε η πόλη μας να είναι καθαρή και μίλησε για άπλυτους κάδους και για τη μη ύπαρξη κάδου- πλυντηρίου.

Εγώ θα μιλήσω για το χρονικό διάστημα 2011-2012 που ήμουν αντιδήμαρχος Καθαριότητας και παρά τα σοβαρά προβλήματα που παρέλαβα στον τομέα της Καθαριότητας από την προηγούμενη διοίκηση, η καθαριότητα στην πόλη μας κατά γενική ομολογία όλων, αλλά ακόμα και της δικής σας κ. Σταθόπουλε, (αν θυμάστε), μπορώ να δηλώσω ότι λειτούργησε άψογα και από πλευράς διοίκησης και από πλευράς εργαζόμενων σε αυτήν!

Σας ενημερώνω λοιπόν, αφού έχετε ασθενή μνήμη κ. Σταθόπουλε, ότι ο κάδος-πλυντήριο ήταν εν ενεργεία καθημερινά. Οι κάδοι πλένονταν επίσης καθημερινά ανά περιοχή και κάθε δυο ημέρες πλένονταν οι εξωτερικές τοποθεσίες μπροστά στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως super market, ψαράδικα, μανάβικα, κρεοπωλεία.

Θέλω τώρα να μου απαντήσετε εσείς στα παρακάτω κ. δήμαρχε:

Τα δέκα έξι (16) χειραμαξίδια που προμηθεύτηκε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής κατά τη διετία που ήμουν αντιδήμαρχος και ήταν βασικά εργαλεία εργασίας για τις οδοκαθαρίστριες & οδοκαθαριστές, πού είναι; Γιατί δεν κυκλοφορούν κύριε δήμαρχε; Γιατί βλέπουμε τις οδοκαθαρίστριες να κυκλοφορούν με τη σκούπα και το φαράσι ανά χείρας και τις σακούλες απορριμμάτων να κρέμονται ως διακοσμητικό στοιχείο από την τσέπη του παντελονιού τους;

Επίσης, γιατί τα κλαδιά που εναποθέτουν οι δημότες στα πεζοδρόμια παραμένουν τουλάχιστον για μία εβδομάδα αμάζευτα;

Θα παρακαλούσα για την αποκατάσταση της αλήθειας από εσάς όσον αφορά το πρόσωπο μου. Ο γενικός μηδενισμός και αφορισμός των πάντων δεν ωφελούν κανέναν.

 

Ελένη Δάβαρη

Πρ.  Αντιδήμαρχος Καθαριότητας

Δήμου Αγίας Παρασκευής

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.