Νέο απορριμματοφόρο στο Δήμο δωρεά από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης

οχημα ανακυκλωσης

Ένα νέο απορριμματοφόρο εξασφάλισε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για τις ανάγκες της ανακύκλωσης. Το δωρεάν απορριμματοφόρο διατέθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, η οποία, στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας με τον Δήμο μας, αποφάσισε να δωρίσει στην Υπηρεσία Καθαριότητας ένα νέο όχημα και 125 νέους κάδους ανακύκλωσης. Οι κάδοι ανακύκλωσης έχουν ήδη παραληφθεί, ενώ την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου παραλάβαμε το νέο όχημα.

Βασικός στόχος της Υπηρεσίας παραμένει η μείωση του όγκου των σύμμεικτων απορριμμάτων και η παράλληλη αύξηση του ποσοστού της ανακύκλωσης. Για τον σκοπό αυτό προγραμματίζουμε και νέες δράσεις για τη νέα χρονιά, με έμφαση στη συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών. Άλλωστε μόνο με τη δική τους συνεργασία μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στον κρίσιμο τομέα της καθαριότητας που είναι η ανακύκλωση. Όλοι οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμβάλλουν με τη στάση τους στην αποδοτικότερη λειτουργία της ανακύκλωσης. Προσδοκία μας είναι η νέα χρονιά να αποτελέσει την αφετηρία ακόμη στενότερης συνεργασίας μεταξύ Δήμου και πολιτών στον τομέα αυτό.

 

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                                                Ο Δήμαρχος

     Ιωάννης Α. Σιδέρης                                                Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος

                                              

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.