Κλιμάκια ελέγχου της Περιφερειακής Ενότητας του Β/Τ θα ελέγχουν από την πρώτη Κυριακή την τήρηση του ωραρίου

1464997_10201046981676609_958563824_n

Στα πλαίσια των εντατικών ελέγχων που διενεργεί η Περιφέρεια Αττικής, κλιμάκια ελέγχου θα εποπτεύσουν την ομαλή λειτουργία της εμπορικής αγοράς την πρώτη Κυριακή του χρόνου, στις 4 Ιανουαρίου και στους δώδεκα δήμους της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

 

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης του Βόρειου Τομέα, Γιώργος Καραμέρος, η Περιφέρεια Αττικής είναι αποφασισμένη με όλα τα διαθέσιμα μέσα να διασφαλίσει για εμπόρους, εργαζόμενους και καταναλωτές υγιή επιχειρηματικότητα, διενεργώντας τους απαραίτητους ελέγχους για την σύννομη τήρηση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων και των υγειονομικών διατάξεων.

 

 

 έγγραφο

—-Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.